banner germania amenintari

Musulmanii au atârnat un banner pe o autostradă din Germania, aproape de fabrica Mercedes, pe care scrie: Copiii voştri se vor ruga la Allah sau vor muri, anunță evz.ro

Ministrul de interne german Thomas de Maiziere a avertizat că refugiații care ajung în Europa nu ar trebui să poate alege unde anume să se stabilească pe continent.

Germania, cea mai mare și mai performantă economie europeană, a devenit un adevărat magnet pentru mulți oameni care fug de războiul și sărăcia din Siria și din alte părți ale Orientului Mijlociu și Africii. Poliția germană a anunțat că peste 14.000 de imigranți au ajuns numai săptămâna trecută în Munchen.

Într-un interviu acordat publicației germane Der Tagesspiegel, De Maiziere a spus că refugiații care primesc protecție în Europa ar trebui să accepte că vor fi distribuiți în întregul bloc comunitar. „Nu le putem permite refugiaților să aleagă liberi unde vor sa stea — acest lucru nu se întâmplă nicăieri in lume”, a adăugat el. „De asemenea, nu poate fi de datoria noastră să plătim ajutoarele stabilite prin legislația germană refugiaților care au fost alocați unei țări a UE și care au venit totuși ulterior în Germania”, a continuat ministrul german.

9 COMENTARII

 1. hai sa blamam in cotinuare Ungaria care e pittbulull EUROPEI ! care se lupta sa ne apere . sa ne apere valoriile! credinta!
  nu va lasat-i indusii in erroare!

 2. Razboiul din Siria este doar un pretext pentru a impanzi Europa cu acesti oameni.Da,cand in tara ta este razboi,este normal sa fugi,instintul de supravietuire iti dicteaza acest lucru.Ei insa nu se comporta ca niste refugiati si asta te pune pe ganduri,respingand automat ideea interactionarii personale cu ei,Sunt oameni si traiesc dramele unei tari macinate de razboi.Dar ei nu sunt recunoscatori pentru bucata de paine primita.Nu sunt capabili,prin educatia elementara sa spuna un simplu „multumesc”.Nu,ei au doar pretentii si cer drepturi.Nu vor azil in tari sarace,pentru ca acolo trebuie sa se intretina,sa munceasca.Ei vor doar acolo unde pot trai ca niste paraziti ai societatii si atat.

 3. EUROPENI PROSTI…CONDUCATORI DE TOT RAHATUL…..AU DISTRUS EUROPA CU JEGURILE ISLAMISTE….AU SA MOARA CA NISTE PROSTI….ERDOGAN,SUA,ARABIA SAUDITA….MOSAD..NU SUNT PROSTI…CA II TRIMIT IN EUROPA…….PROSTI SUNT CEI CARE-I PRIMESC AICI….!DEJA AU CONDAMNAT CETATENII CRESTINI AI UE LA ISLAMINIZARE……!TOTI MUSULMANII RADICALISTI ISLAMICI…..EUROPENII MOR DE FOAME DAR TREBUIE SA PLATEASCA NISTE CRIMINALI SI TAIETORI DE CAPETE FUGITI DE LA JIHAD….AU AUZIT CA II MAI SI PLATESC 2 ANI CRESTINII EUROPENII SI POT FACE ALTE PLANURI DE NOI ATROCITATI…LINISTITI….!

 4. …nu va suparati tare prosti trebuie sa fie conducatorii nostri si ce ce conduc Europa daca -si imagineaza ca treaba asta cu refugiatii nu-i pusa la cale de rasa asta de musulmani ,islamisti ce ce naiba or mai fi …vor sa ocupe Europa ,pentru ca Europa nu este in stare sa se apere si asta au vazut si ei de procedeaza asa …in curând ne vor obliga sa trecem la religia lor musulmana si sa ne rugam pe strazi cu kurul in sus !….vai de noi ,zarurile au fost aruncate si nu stiu daca vor veni vremuri mai bune …cei ce au gandit Europa mare, nu s-au gandit ca vor veni si asemenea momente ,fiindca dansii nu s-au pregatit si nu au pregatit batranul continent pentru astfel de invazie ….conducatorii „Europei „inca o data spun ori sun prosti ,ori asta urmaresc ….noua nu ne ramane decat sa ne rugam la Dumnezeu sa ne apere de aceasta invazie si sa dea minte celor ce conduc tara si Europa daca va mai rezista acestor presiuni !

  • ponta ar trebui arestat numai ca spus sa facem ditamai moscheea in capitala tarii …ce a urmarit acest imbecil se vede !…se vad urmarile in Europa ,asta nu-i tradare de tara si neam ?….sa nu mai avem siguranta zilei de maine !

 5. Decadenta statelor occidentale i-i vor duce la islamizare. Cele mai periclitate sunt Anglia si Franta. Deja se manifesta pe fata. Documentarul de pe B1 de aseara e convingator. Toti conducatorii Europei inainte de summit ar trebui sa-l vizioneze obligatoriu. Si daca nu vor inaspri legislatia privitor la emigrare si nu vor izgoni toti imamii din tarile lor, ne paste cea mai mare nenorocire posibila. Iar in România, fara moschei si fara refugiati.
  E IN JOC VIITORUL COPIILOR SI NEPOTILOR NOSTRI.
  CU SECURITATEA NATIONALA NU E DE JOACA.
  CSAT, PARLAMENT, PATRIARHIE, SE AUDE????

  • „Onor” patriarhia e de mult timp VANDUTA ISLAMULUI …
   Stie ceva ce noi nu stim… inca…
   Sa fie vorba doar de „Planul Kalergi” ?!

 6. Bai inteleptilor, spuneti-mi si mie ca-s prost si nu pricep :
  De ce trebuie primiti astia in Europa ?
  Astia-s emigranti ilegali 99.99 %.
  Un refugiat trece ilegal in tara vecina, nu parcurge mii de km si nu traverseaza 10 tari pina-n inima Europei ca sa sa refugieze.

 7. si ce va urma!
  vat-i gandit?
  platim tot felul de incopetentzi care sunt la bruselles . dam o grmada de bani pentru ce?
  pentru niste incompetenti! pentru niste gunoie de oameni
  5000 de oameni hotarasc viitorul nostru!
  hai ma!

Comments are closed.