corneliu vadim tudor

Narcisa Iorga a reacţionat pe Facebook după anunţul decesului fostului lider al PRM, Corneliu Vadim Tudor.

Fosta jurnalistă nu-l iartă pe Tribun pentru excesele de limbaj de care a dat dovadă de-a lungul timpului la adresa ei, în timp ce era membră a CNA, însă vorbeşte şi despre omul cu “suflet mai bun” şi o “minte mai luminată decât a unui alt dinozaur politic, cu douăzeci de ani mai bătrân şi care a făcut ţării infinit mai mult rău” – comparându-l evident cu Ion Iliescu.

“Cu Vadim Tudor am avut mai multe experiențe urâte. Ultima a fost în 2009 când, într-o emisiune a Gabrielei Vrânceanu Firea, se luase cu ea la întrecere care mă jignește mai grobian. Propusesem o amendă pentru Antena 3 în CNA. Acea emisiune cu Vadim i-a atras senatoarei PSD o amendă penală pentru șantaj, pe vechiul Cod penal, dar numai după vreo doi ani de la data depunerii plângerii. Pe ea n-am s-o iert niciodată pentru mizeriile pe care le-a spus. Despre Vadim?Parchetul General, prin procurorul care instrumenta cazul, mi-a spus că nu-l poate cita pentru anchetă întrucât nu-i cunoaște adresa. Vorbesc serios! Omul era, totuși, parlamentar european. Așa că despre el o să spun altceva: pe la sfârșitul anilor 90, când lucram la Jurnalul Național, Vadim Tudor era un obișnuit al parcului din fața Casei Presei. Venea seara târziu cu limuzina de la Senat și, însoțit de gărzile de corp, împărțea personal câinilor vagabonzi batoane de salam tăiate în trei – patru bucăți. Îi striga pe câini pe nume și îi păzea până mâncau, alungându-i pe boschetarii care sperau să le dea și lor măcar o bucată. Bă, voi duceți-vă la muncă!, le striga râzând. Se urca în mașină și pleca, în urma lui rămânând înjurăturile. Sincer, îmi pare rău că a murit. Avea și un suflet mai bun, și o minte mai luminată decât ale unui alt dinozaur politic, cu douăzeci de ani mai bătrân și care a făcut țării infinit mai mult rău, dar pe care-l laudă mulți și, dacă ar putea, l-ar mai vota încă.

P.S. Văd că unii interpretează această postare ca pe un omagiu. Eu zic să citiți mai atent!”, a scris Narcisa Iorga pe Facebook.

1 COMENTARIU

Comments are closed.