Puteti revedea o emisiune memorabila cu unii dintre cei mai mari actori. Povestile savuroase evocate de Gheorghe Dinica, Ion Besoiu, Sergiu Nicolaescu, Oana Sarbu, Adrian Paduraru, Teodora Mares, Costel Baloiu (Pistruiatul), Gheorghita Maftei (fiul lui Ernest Maftei) sau Medeea Marinescu le puteti retrai intr-o editie speciala Nasul – „Mari personaje, mari actori” .

[jwplayer config=”640×420 4:3″ mediaid=”1185″]

3 COMENTARII

  1. Mi-a placut foarte mult filmul in care a jucat domnul Gheorge Dinica, Filantropica e buna si povestea si interpretarea si cred ca mesajul a ajuns la public. Am vazut si filmul cu doamna Medeea Marinescu (Va gasesc fermecator, chiar in franceza pe program frantuzesc), a fost foarte bun.
    Stiu ca domnul Florin Piersic vorbeste mult insa mi-ar fi placut sa il revad in secventele in care a fost la Nasu. A vorbit foarte frumos iar la poezie am si plans (apropo la multi ani, cam tarziu, pe 27 ianuarie stiu ca este ziua lui). Toata stima si respectul actorilor ce mai deschid ochii oamenilor si arata europei un domeniu in care daca iti place ce faci aduci valoare.

  2. Intr-adevar mari actori si m-as opri mai mult asupra celui pe care am avut ocazia sa-l cunosc si personal Gheorghe Dinica – Dumnezeu sa-l odihneasca in pace – un adevarat monstu sacru de o modestie incredibila si desi a jucat f. multe roluri negative sub masca duritatii se ascundea o sensibilitate iesita din comun. Pacat ca a disparut dintre noi asa devreme si as aminti aici unul din filmele pe care eu personal il consider capodopera Prin Cenusa Imperiului.

  3. mi-l amintesc pe dl Besoiu alaturi de Florian Pitis candva la Bulandra. ce mai vremuri!!!!

Comentariile sunt închise.