NASUL TV lansează luni, 22 septembrie, un nou sezon cu emisiunile care l-au consacrat, în plină pregătire a alegerilor prezidenţiale din această, toamnă.

Radu Moraru revine în forţă de la ora 20.00 cu NASUL, cel mai longeviv talkshow din România, într-un moment crucial pentru ţară, Grigore Cartianu va aşteaptă la 22.30 la Cronica de Noapte cu o disecţie a clasei şi evenimentelor politice la zi, iar Alexa Ionescu va invită să luaţi împreună pulsul societăţii civile la By Alexa, la prima oră a zilei.

Vartan Arachelian, promotorul primului post tv privat din România, va provoacă, in fiecare vineri, să întâlniţi figuri de legendă şi să descoperiţi întâmplări care au marcat parcursul ultimului secol al naţiunii române la Cuvântul care zideşte.

O toamnă incendiară, în care românii îşi vor alege preşedintele şi, odată cu el, viitorul următorilor 5 ani.

Rămâneţi pe NASUL TV! Istoria se scrie AICI, unde puteţi alege în ce fel de ţară vreţi să trăiţi!

9 COMENTARII

  1. Cum să-ți explic ce înseamnă schimbarea climei din cauza încălzirii globale?
    Gândește-te că oamenii de știință îți spun că un colț de stâncă a început să se rostogolească din vârful muntelui. I-au analizat deplasarea și traiectoria și accelerația și te previn că vei strivit de bolovanul imens.
    Ce faci tu în acest moment? Îi crezi pe oamenii de știință și te ferești? Nu îi crezi, dar totuși te ferești? Nu îi crezi și nu te ferești, aștepți să vezi dacă chiar vine bolovanul?
    Urmărește, te rog, acest documentar: http://www.watchdisruption.com/ și participă la marșul global pentru stoparea încălzirii climei: https://www.facebook.com/events/1546181392271285/

  2. Nasule,abia te astept,dar am o mare rugaminte la Matale:Dom”le,daca zici ca incepi de la orele 20,apa(o)i 20 sa fie,hai..,acolo,,.cateva minute,dar nu zeci de minute,caci altfel,in asemenea cazuri seamana cu OTV-ul(acum,si cu RTV),cel care zicea ‘ca urmeaza imediat” insa,de multe ori,acel imediat era spre dimineata(NB:eu,daca ma uitam,cu intermitenta,vreo 10 minute pe zi,dar constatam aceasta smecherie,caci asta era).Mai ales ca D-voastra spuneti altfel de stiri,dintr-acelea de-adevaratelea,si curiozitatea noastra este mare.Sa fiti (re)iubiti!

  3. Nasule ! Asteptam de la tine sa dai si anul asta Presedintele ! Hai ca poti 🙂

  4. Nasule ! Asteptam de la tine sa dai si anul asta Presedintele ! Hai ca poti 🙂

Comments are closed.