O premiera europeana in industria tv, avind in vedere ca este prima televiziune care se naste prin subscriptie publica, la initiativa unei echipe de televiziune cu 20 de ani de experienta.

Investitiile realizate pina acum in studiourile de pe Calea Victoriei 21-23 provin din resursele proprii ale membrilor fondatori iar investitiile viitoare vor fi realizate din banii subscrisi de catre actionari si din credite bancare.

In grila de programe, alaturi de cel mai longeviv talk-show de calitate din Romania, „Nasul”, vor fi prezente alte emisiuni de autor realizate de catre Cristian Topescu, Alice Nastase, Simona Catrina, dr. Mihaela Bilic, Ioana Reit, Adrian Moraru – IPP, Grigore Cartianu dar si alte emisiuni realizate de echipe de profesionisti.

Radu Moraru a avut, in ultimii 20 de ani, emisiuni la TVR, PRO TV, Antena 1, B1 si 10 TV, NASUL TV fiind insa prima televiziune unde detine pachetul majoritar de actiuni. In plus, este singurul proprietar de post de televiziune cu experienta in industria tv si care nu este nici politician, nici om de afaceri abonat la contracte cu statul, nici anchetat, urmarit penal sau retinut si nici pseudo-ziarist-candidat la Presedintie.

Singurul scop al NASUL TV este acela de a face o presa corecta, curata, de autor, cu personalitate, fara violenta, fara a urmari santajul si linsajul mediatic, fara a urmari obtinerea de contracte cu statul sau manipularea opiniei publice din interese ascunse.

Radu Moraru este singurul realizator de televiziune care in seara de 6 decembrie 2009, in ciuda presiunilor uriase, a comunicat opiniei publice scorul corect obtinut de cei doi candidati la Presedintie.

In ciuda unui climat deloc prietenos, dominat de concurenta neloiala si de lipsa de credibilitate a presei, NASUL TV va fi „on air” incepind cu aprilie 2012, speram pe toate retelele de cablu din Romania, mai ales cele mai importante, si isi va asuma, de la bun inceput, peste 100 de locuri de munca si investitii viitoare de minim 5 milioane de euro, in ciuda situatiei economice deloc roz la nivelul economiilor europene.

O televiziune de autor, in slujba intereselor cetatenilor romani de pretutindeni, care va promova oamenii de valoare, evenimentele de substanta, munca si valorile spirituale. Multumim Romania! Sa fii iubita!

NASUL TV – PREGATIM TERENUL PENTRU GENERATIILE URMATOARE !

97 COMENTARII

 1. Totusi care sunt rezultatele subscriptiei publice? Cate actiuni s-au cumparat? Ar fi trebuit sa se comunice aceste informatii. La urma urmei a fost o „subscriptie publica” deci e nevoie de transparenta.

 2. Sper sa nu vad,slugi penibile,transferate din trusturile mogulilor.Deja prezenta lui Cristian Topescu,imi pune un semn de intrebare.

 3. Bafta nasule!Ne plac noii colaboratori ce vor apare in grila de programe.Speram sa faca emisiuni interesante ca sa nu ne mai deslipim de postul NASUL.TV.Asteptam cu nerabdare inceperea emisiunilor.

 4. Dificultatile au rolul de a provoca, nu de a descuraja.”(William Elllery Channing)
  „Îmi este de ajuns sa stiu ca pot.”
  (Dostoievski)
  „Categoric, visele pot deveni realitate. Altfel, de ce am mai fost înzestrati cu capacitatea de a visa?” Michelangelo „Important este sa nu încetezi niciodata sa îti pui întrebari.” (Albert Einstein) „Orice profesionist a fost la început un ageamiu.” (Ralph Waldo Emerson)
  Dragostea pentru adevar, ne-a unit intr-un vis real,inaltator.
  DRAGOSTEA este ca Vantul. Nu o poti vedea dar, o poti simti!
  Credinta face totul posibil iar dragostea face totul usor.
  Dragostea este decizia de a face din problemele tale, problemele mele.
  Datoria ne determina sa facem lucrurile bine, dar dragostea ne determina sa le facem frumos.
  „Viata fiecarui om estre istorie.(Shakespeare)
  Istoria se scrie la Nasul TV.
  „Cel care vrea sa cântareasca toate riscurile înainte de a face vreun pas îsi va petrece toata viata stând într-un picior.” (C. H. Parkhurst)
  „Oamenii sunt egali prin deosebirile lor.” (William Blake)
  Sa fi iubit! Radu Moraru

 5. Felicitari tuturor care au contribuit la lansarea acestui proiect !

  Faptul ca Nasul Tv este o premiera europeana, reconfirma cu tarie importanta potentialului uman romanesc.

  Este cazul sa punem vechile inregistrari Nasul in videoteca !

  Si sa ne pregatim pentru transmisiile live !

 6. Cu toate ca nu m-am indoit nici macar o clipa de reusita, recunosc ca am avut mii de emotii….incerc un sentiment profund si greu de explicat in cuvinte…SUNT ASA DE BUCUROASA DE NU-MI MAI INCAP IN PIELE!!!!!!!!!! FELICITARI, domnule Moraru! Bravo intregii echipe! Dumnezeu sa va ocroteasca in tot acest drum anevoios!!!!!!

 7. Bafta multa ,spor la treaba,si Doamne ajuta!,aveti o echipa valoroasa acolo din ceea ce am vazut si sper sa aveti o viata lunga pe sticla.
  Sa fiti iubiti!

 8. multumesc redactiei pt info………va vad aripioarele fluturind fluturasii mei dragi, va imbratisez cu drag …….sa fie intr-un ceas bun……….

 9. Desi sant pensionara m-am molipsit de acest entuziasm manifestat pe blog.Mi-a lipsit emisiunea Nasul,deoarece noi la tara avem numai Dolce,care nu a transmis 10 tv. SA fie in ceas bun,va doresc tot binele din lume celor care ati realizat acest proiect,atat de necesar in aceste zile pline de orice,numai de onoare,fidelitate sau loialitate nu se poate vorbi in viata politica. SUCCES

 10. scuze scuze si iar scuze abia am reusit să reintru ce bine imi pare că am reusit să fac pc s a stricat lume doamne căt de mult imi lipseati toti nu mai pot de bucurie vă pupă gyna

 11. Se spune ca inceputul e greu…dar,acest inceput,proiect al unui vis maret si indraznet,este rodul unor oameni sinceri,liberi de constrangeri mici si meschine,oameni care cred cu adevarat in lucruri bune,firesti la urma urmei..oameni care s-au saturat de minciuna,de manipulari fatise si chiar sfidatoare,oameni care chiar cred ca pot schimba ceva in bine…Acest proiect,sigur o sa reuseasca…el este insotit de-o energie pozitiva fantastica…si de ce nu ciar cu ajutor divin….Fie sa fim din ce in ce mai multi..iar vremurile ce vor veni sa fie din ce in ce mai bune si normale…MULT SUCCES!!!

Comments are closed.