Ar fi trebuit sa fie un proiect comun, sa construim impreuna o televiziune generalista in Romania si in alte 5 tari europene unde grupul Digi are abonati. O mare televiziune regionala! Proiectul trebuia sa inceapa la 1 decembrie 2010 dar s-a sfirsit tot pe 1 decembrie 2010. Nici astazi nu am o explicatie oficiala!

Dar lumea e mica si traim vremuri interesante. Digi pregateste inca din aprilie 2011 aparitia noului canal de stiri. Un grup care incaseaza lunar, din “abonamente la cablu”, citeva zeci de milioane de euro, are toate sansele sa performeze cu noul Digi, estimat sa iasa pe piata undeva in martie 2012, dupa citeva aminari! Deja au fost investite peste 7 milioane de euro.

Viata face ca sa ne intilnim din nou, de data asta in concurenta directa, si noi si ei avind cam aceeasi perioada de lansare, probabil noi primii. Diferenta dintre bugetele noastre este de aproape 7 milioane de euro. Diferenta dintre noi este ca ei pot pompa milioane de euro pe luna in  noul proiect Digi, noi nu! Ei au avut aproape 1 an la dispozitie, noi doar trei luni, cu evenimente politice, ger si zapezi ca in ’54, zicerea lui Igas pentru care a fost injurat degeaba de “presarii” romanesti. Vorba unui prieten, “traim cele mai imposibile vremuri de lansat televiziuni!”

Cu toate acestea, in ciuda promisiunilor Digi ca vom vedea nevazute si nefacute pina acum, cred ca vom avea o competitie interesanta. Atit Digi versus IR sau A3 sau RTV, cit si cu noi, o buturuga foarte mica in fata mogulilor Voiculescu, Swartzenberg, Ghita sau Teszari.

Cit despre NASUL TV, intram in saptamina decisiva! Duminica viitoare e ziua cea mai lunga! Va astept pe toti! Sa fiti cit mai multi! Sa fiti iubiti!

450 COMENTARII

 1. Buna ziua! Din pacate azi ,duminica 19 februarie ,ar fi trebuit sa fie ziua mult asteptata,dar este ora 16 si nu se intampla nimic!?Oare noi de la UPc nu vom avea ac bucurie sa prindem NASUL TV ?Va rog sa mi spuneti daca stiti ceva .Multumesc

 2. Vezi Nasule cati sustinatori ai, si acestia sunt virtuali, dar cand vei aparea pe sticla e alt fel.Stii ce iti spun,,ciuperca ta din padure nu o gaseste nimeni.MULTA BAFTA.

 3. Doamne ajuta,nasule! Tu trebuie sa reusesti , si vei reusi pentru ca esti un om cinstit. Esti ardelean de-al nostru si s-a dovedit, nu o data, ca ardelenii sunt oameni vrednici.Suntem alaturi de tine. Speram sa nu avem probleme cu receptarea postului.

 4. Nasule, imi doresc, din tot sufletul sa reusesti, cu proiectul tv, atat pentru tine, dar si pentru mine. M-am mutat de la UPC la RCS pentru tine.Cred ca RCS a castigat abonati datorita tie. Te rog sa anunti din timp ce cablu transmite NASULtv.Ma voi muta iar. Poate transmiteti si live prin internet si atunci va poate receptiona oricine.

 5. La toate alegerile s-au prezentat sondaje care mai de care mai bombastice si la final realitatea a demonstrat altceva.

  Baietii astia nu se satura niciodata.
  Practica masochismul constant si refuza orice ajutor naturist.

  • de unde vin si toate planurile marete de salvare a natiunii prin anarhie, haos, lovitura de stat, mai stiu eu

   … dintr-un somn al ratiunii conectat cu incremenirea in proiecte care nu tin cont de interesul tarii ci doar de interesul lor … de , daca altele nu au invatat si nici nu stiu sa invete

   astia au avut memorii de alea vechi tip bios, arse odata pentru totdeauna – stiu doar una si proasta

   • cristi
    intelege ca asta e datoria lor, de opozitie.
    si daca va fi vreodata altfel, opozitia tot asa va proceda, indiferent cine vor fi cei de la guvernare.
    nu are nici o influenta ce zice opozitia.
    daca ai toate fortele administrative in mana, hai la treaba.
    populatia va decide la alegeri daca ai procedat bine sau nu pt ea, nu cine e mai frumos, doarme mai mult, etc…

    • @John.Nu pot să cred că rolul opozitiei este să distrugă.Nu inteleg absolut deloc că opozitia este bună pentru a nu lucra,pentru a nu participa la proiectele BUNE si NECESARE natiunii.Opozitie inseamnă,la modul cel mai corect discursul lui Ponta!

     • asa e Mark dar minumea a tinut 3 zile azi Tonta iar a dat cu mucii in fasole

    • sapt asta voi scri mai rar.
     intru in greva pt ca , inzapezit fiind, guvernul nu mi-a dat si mie o asistenta tanara in baie.
     vezi crist, cum face guvernul discriminare intre cetateni?
     tie de ce ti-a dat?
     jos acta! sau… sus?

     • Dl. John nu plangeti dupa asistentele de la guvern sau cele ale d-lui Cristian cereti sefului dvs direct Voiculescu cateva asistente sa va ajute la dezapezire.

     • Aoleo Johhny, sa nu faci asa ceva ca am auzit ca nu sunt bune la deszapezit, mi-au spus mie niste prieteni. Ele se pricep la orice meserie care implica darul vorbirii – au dictie, ritm, fermitate – ce mai, acolo chiar se pricep … dar la deszapezire nu sunt bune !

     • pai asistenta trebuie pusa la deszapezire?
      cum sa pui o crudutza la dat zapada?
      o pui sa faca opozitie…sau o pozitie…sau mai multe…dapinde ce baterii ai…
      daca neaua e cat casa si nu te poti duce in piata universitatii…

  • dar parca nici corect nu e ca 5% din populatie sa aibe 26% din guvern…
   …si de care sa depinda tot guvernul…
   ilogica e politica romaneasca…

Comments are closed.