NATI MEIR - LANSARE - PRESEDINTIE

Jurnalistul Robert Turcescu a publicat pe blogul personal o scrisoare redactata de fostul deputat Nati Meir, in prezent incarcerat. Scrisoarea ii este adresata fratelui Presedintelui Mircea Basescu si dezvaluie practicile avocatului Pavel Abraham.

Scrisoarea de mai jos ii este adresata lui Mircea BasescuAutorul scrisorii este “celebrul” Nati Meir condamnat la sapte ani de inchisoare cu executare. Dincolo de profilul discutabil al personajului, un lucru trebuie serios luat in discutieNati Meir e dispus sa vorbeasca despre relatia pe care a avut-o cu avocatul Pavel Abraham. Pentru ca, da, “marele”  Abraham i-a fost si avocat si lui Nati Meir. Iar acum, Meir e dispus sa spuna cum Abraham il indemna sa “dea” in Traian Basescu, aceasta fiind conditia pentru ca “marele” avocat sa obtina eliberarea sa. Cititi asadar scrisoarea lui Nati Meir catre Mircea Basescu in facsimil, apoi va ofer si “traducerea” ei (cu mici corectii astfel incit sa poata fi inteligibila)”.

Nati-Meir-1-0011

Nati-Meir-2-001

“Stimat Domn,

Sunt Nati Meir arestat la p.n.t (penitenciarul) Giurgiu pedeapsa de 7 ani (din) care am executat 3 ani si 7 luni. Am fost reprezentat de dr. Pavel Abraham avocat cu contract de asistenta juridica seria B 216829/2012 din 30.08.2014 (!).

Dl. avocat Abraham m-a rugat tot timpul sa dau in dl. Traian Basescu si a promis ca o sa vorbeasca cu judecatorul sa ma eliberez. Am vazut situatia ta la TV si cred ca daca trimiti avocatul tau la penitenciarul Giurgiu pot sa te ajut, inclusiv sint de acord sa depun un denunt la DNA. Contractul de asistenta juridica se afla la mine in Giurgiu.

Am multe des pus, dar asta o fac in prezenta unui avocat ori la DNA Bucuresti. Avocatul meu e Daniela Epure, tel 0724447… si ma vad cu ea l;a un termen pe data de 11.07.2014 la TMB.

Si pe mine un “tigan” m-a bagat la puscarie, numele lui e Adrian Simionescu (“Adi Minune”).

Scuze daca te-am deranjat si scuze ca scriu romaneste, (in) ebraica or english (engleza) scriu mult mai bine.

Va multumesc,

Nati Meir, 07.07.2014″.

 

Sursa: turcescu.ro

Comentariile sunt închise.