Ca sa intelegeti mai bine ce voi scrie aveti nevoie de citeva ingrediente :

 1. Dragnea are Sef, in umbra, care are puterea sa controleze Judecatorii acoperiti si ICCJ. Cit timp Dragnea e docil si executa ordinele, scapa ! Daca si-o ia in cap va fi puscariat ! Iar daca se afla Adevarul, Dragnea va fi sacrificat !
 2. Dragnea are putere si pare barbat in PSD fiindca Seful din Umbra este inca foarte puternic !
 3. Comunistii si Neomarxistii au promovat mereu razboiul civil, ura, etc. Crestinii promoveaza, de peste 2.000 de ani, iubirea, cuvintul, iertarea, adevarul !

Va dau un singur exemplu. Prima parada LGBT din SUA a fost sponsorizata, prin anii ’50, de catre KGB. 

LGBT-istii nu au nevoie de parade cu mascari, cu deghizati si aroganta ! Dar Parada trebuie sa se tina ! Scopul ei e sa divizeze o Societate si sa dezvolte ura si razboi civil !

„ERORILE” Mitingului lui Dragnea

Daca Dragnea chiar ar fi fost de capul lui si nu o biata „papusa”, iata ce „erori” majore a facut :

 1. A demonstrat ca PSD nu are oratori ci niste balmajitori ! Comparati discursurile liderilor PSD cu ale lui Trump ! Jalnice ! Vai de mama lor, comunicatori zero, emotie zero ! 
 2. Organizatori zero ! Pai aduci 200.000 de romani in Capitala si nu te gindesti cum sa nu faci atita mizerie ?!?! Intr-un Bucuresti destul de curat, cel putin in Centru ! Pai nici in Ferentari nu mai gasesti atita mizerie ! Socheaza aceasta scapare !
 3. Pai sa aduci in Capitala atitia betivi, unii chiar aurolaci, cu atita risipa de bani cind romanii fug din tara din cauza saraciei… Cind stii ca toate televiziunile adversare vor filma aceste scene ?!

Si ar mai fi multe de spus dar e suficient acum pentru a va dezvalui Planul Secret al lui Dragnea, impus de Stapinul lui din Umbra, romanas get-beget !

 1. Prima tinta a lui Dragnea a fost sa o scufunde pe Firea, periculoasa pentru candidatura la Presedintie si total neagreata de Stapinul lui Dragnea. Firea a pierdut enorm dupa acest miting desantat si cu gunoaie in fata oricarui bucurestean !
 2. A doua tinta a lui Dragnea si a Stapinului Sau a fost sa dea o lovitura PSD-ului din Transilvania ! Care nu se regasesc in toti cocalarii adusi de Dragnea sa reprezinte PSD-ul la Bucuresti, in direct pe toate Televiziunile ! Ca sa poata decapita niste lideri transilvaneni ai PSD !
 3. O a treia tinta a fost sa ni se arate Razboiul Civil intre Romani ! Dragnea si Dancila controleaza banutii Romaniei si au vrut sa arate ca orice vot de betiv poate fi cumparat si anihileaza orice vot al celor educati !
 4. Prin Mitingul Cocalarilor (astia au reiesit la Televizoare si Dragnea stia ca asa va fi, desi majoritatea protestatrilor erau oameni civilizati!) Dragnea si Stapinul lui au stimulat sa se afirme cealalta tabara Neomarxista, Tefelistii fara valori Crestine !
 5. In sfirsit, ca eu zic ca e de ajuns pentru astazi, Dragnea mai da o lovitura si „partenerului” ALDE ! Tariceanu si ai lui cred ca au vomitat vazind ce scursuri a adus PSD la Miting ! Dar ALDE a inghitit si va pierde electorat !

Cheia intregii misiuni a lui Dragnea, ordonata de Stapinul lui, e una singura :

Dragnea a proiectat Imaginea ca el si aurolacii lui se lupta pentru Valori (Crestine, Justitie, Bani, etc) „IMPOTRIVA” Tefelistilor moderni, biciclisti, europeni, spalati si educati …dar fara valori Crestine !

Dragnea a confiscat toate Discursurile decente ale Poporului Roman si le opune Tefelistilor fara Dumnezeu ! De fapt avem DOUA TABERE NEOMARXISTE in care au picat, evident, milioane de romani naivi !

SCOPUL ?!

Prin acest Razboi Civil declansat de Dragnea si Stapinul lui se urmareste un singur SCOP : 

Ce spunea Corneliu Coposu, acum 25 de ani : Ca in Romania sa nu aiba loc sa apara niciun LIDER CU FRICA DE DUMNEZEU ! Fiindca aceasta ar fi SALVAREA ROMANIEI !

Neomarxistii au confiscat Romania si au impartit-o in doua tabere Neomarxiste : falsii luptatori pentru Credinta (Dragnea si Stapinul) si Protestatarii declarati fara Dumnezeu !

Din pacate…Si Bisericile si mai ales Liderii lor au picat in aceasta Capcana ! Dar asta nu e o Noutate ! Scrie in Biblie !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru

Bucuresti, 11 Iunie 2018

1 COMENTARIU

 1. Un mic detaliu a scapat. Au anuntat 250000, dar au fost adusi 150000, toti vizibil din tabara Iliescu, aproape nimic din munca lui Dragnea.
  Asadar Dragnea a reusit sa arate cat de slab este incercand exact contrariul. Cu asemenea strateg, mai bine lipsa…

Comentariile sunt închise.