Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu a facut o declaratie de presa la Guvern, joi, in care a vrut sa specifice faptul ca deocamdata nu s-a luat nici o decizie in privinta sistemului privat si in cel de stat. Ministrul Sanatatii a spus ca “nimeni nu atenteaza la nimeni”, iar deciziile in legatura cu aceasta problema se vor lua dupa evaluari si discutii cu organizatii profesionale.

„Ministerul Sanatatii, in raportul prezentat miercuri Guvernului, a constatat ca exista asemenea situatii, cazuri la limita legii, de potentiale incompatibilitati si conflicte de interese sau posibile fraude ale banului public. Nu este luata nicio decizie in aceasta privinta. Numai dupa evaluari profunde ne vom duce intr-o anumita directie”, a declarat Nicolaescu.

In urma unui raport care a fost prezentat de Ministerul Sanatatii in sedinta cu Executivul, s-a constatat ca sunt multi medici din serviciile publice care lucreaza si in sistemul privat, aceasta situatie trebuind analizata pentru a nu starni conflict de interese.

De asemenea,s-a mai constatat ca medicii care lucreaza in cabinete particulare sunt angajati si in spitale , au contracte cu casele de asigurari de sanatate care le rezerva dreptul de a elibera trimiteri pentru tratamente in spital , care la randul lor sunt decontate de casele publice de sanatate.
In raportul prezentat de Ministerul Sanatatii s-a mai aratat si faptul ca serviciile spitalicesti costa mai mult, in functie de sistem.

7 COMENTARII

  1. Acest exemplar sinistru cu apucaturi de rinocer se balbaie si la propriu si la figurat.

  2. Are profesori buuuunnni!!! pe plagiatorul si adormitul cacarau,si asta este duplicitar,dupa ce ca este un incompetent,mai si minte si de la o zi la alta,spune tot altceva.Vai-de capul tau de prost,unde-o ajunge sanatatea cu un incapabil ca tine,vai-de noi,ca noi avem de suferit.Vezi „conflicte de interese”in sanatate,dar pe cele din parlament nu le vezi?,pe aia ii sustineti cu dintii,nu lasati justitia sa-si faca treaba,sa curete parlamentul de mafioti si penali,halal ministru,RUSINE!!,bine-ar fi daca ti-ai da DEMISIA,la cite prosti spui.

  3. Bine ca realizati ca sunt atatea hibe,oare v-ati gandit la cata suferinta a-ti mai adaugat bolnavului pentru incompetenta domniilor voastre ?
    Prea putin va pasa si acum !

  4. Dupa ce nenea Dragnea s-a rastit la el, domnul Nicolaescu a facut cacut moale in pantalonei si a lasat-o moale ..moale …moale

Comments are closed.