norway-return-the-children-to-bodnariu-family

Tragedia familiei Bodnariu din Norvegia depaseste orice limita a absurdului. Un stat prosper si democratic rapeste 5 copii din sinul familiei pe un motiv cusut cu ata alba: abuz religios al parintilor fata de proprii copii!

Parintii au dreptul, doar o data pe an, sa depuna o cerere pentru a-si recupera copiii! In acest timp, copiii rapiti sint deja incredintati unor alte familii si sint „scosi” la adoptie internationala! O aberatie monstruoasa care va mutila pe viata atit copiii cit si parintii naturali sau adoptivi!

Motivatia Statului Norvegia suna ceva de genul, „copii indoctrinati religios” si „abuzati fizic si moral prin pedepse si trageri de par si de urechi”! Nimic concret, doar aluzii si acuzatii extrem de subtiri!

Ok! Sa presupunem ca Norvegia are dreptate si legile lor nu tolereaza „asa ceva”! Dar ce abuz religios au savirsit parintii asupra micutului de 4 luni, sugar la pieptul mamei?! L-au fortat parintii pe micut sa invete rugaciuni cu forta?! Sau sa cinte corect imnuri bisericesti?! L-au pus in genunchi sa i se inchine ore in sir lui Dumnezeu ?!

Oameni buni, credinciosi sau atei, eu cred ca „specialistii” norvegieni au ajuns la concluzia ca prin laptele de mama sugarul va fi indoctrinat religios, deci abuzat cumplit!!! Incredibil!

Cind au fost rapiti cei 3 ziaristi in Irak, Romania s-a dat peste cap sa ii recupereze! Nici astazi nu stim cu ce costuri! Dar macar avem un condamnat pentru terorism! Noi avem astazi 5 copii rapiti de un Stat, copiii unui cetatean roman, si Iohannis freaca duda prin Miami iar CSAT-ul doarme in papuci!

Ma intorc la subtirimea cazului autoritatilor norvegiene si intreb:

Ce vina are laptele de mama? De ce e periculos alaptatul ?

Sau mai stii, norvegienii l-or fi interogat pe micutul sugar de 4 luni si acesta le-o fi povestit la ce „abuzuri religioase” a fost supus!

In Norvegia depresiei nationale, a alcoolismului si a drogurilor, laptele de mama a ajuns motiv de decadere din drepturile parintesti!

Radu Moraru