sigla-nasul-tvSint sigur ca toti cei care stiu sa il decripteze pe Nostradamus vor gasi in textele lui fraza care face trimitere precisa la NASUL TV si anul 2016 ! Cei care nu vor gasi relatarea inseamna ca ori sint rauvoitori ori nu reusesc inca sa il descifreze pe amicul Nostra!

Pentru cei care nu cred in Nostradamus, le prezint citeva date, ale unui alt mare prezicator, Google Analytics, american de origine.

1. Analizind primul an, 2012, un an foarte bun pentru NASUL TV (am intrat direct in Top 20 din Lista Must Carry – cele mai urmarite televiziuni din Romania), comparativ cu anul 2015, Google sustine ca NASUL.TV a avut o crestere de 1.564 % !
2015vs2012

2. Comparind anul electoral 2014 cu anul 2015, acelasi prezicator american, Google, sustine ca NASUL.TV are o crestere de 184% !
2015vs2014

Daca eu as fi un prezicator bun ca Google, as spune ca 2016 va aduce o noua crestere, e adevarat, de doar 75% ! Vom trai si vom vedea… Daca va fi mai mult o sa cer despagubiri de la Nea Google!

Zero datorii la Stat, zero datorii la terti, niciun contract publicitar cu Statul !
Liberi, independenti si simpatici! Rai! Rai dar buni! NASUL TV – Platforma Media a anului 2016!

Le multumesc tuturor colegilor mei, au fost niste eroi! Toti au rani deschise sau cicatrici! Nu a fost usor iar uneori a fost chiar imposibil! Au rezistat!

Le multumesc tuturor actionarilor NASUL TV, peste 300, pentru „nebunia” cu care au crezut in NOI si au investit bani, incredere si speranta!

Le multumesc tuturor Prietenilor mei din tara, din Europa, din Canada si USA, de pretutindeni! Stiu ca le-a fost greu sa aiba un Prieten ca mine dar sper ca nu i-am dezamagit in acesti 4 ani foarte dificili!

Le multumesc celor 17 milioane de romani de pe intreg Mapamondul care ne urmaresc !

Le multumesc tuturor Partenerilor de Business care au ales NASUL TV ! Sper ca nu le-am inselat asteptarile!

Tuturor acestor Prieteni le spun ca nu e usor sa fii impotriva Sistemului Ticalosit dar este minunat sa fii mereu de partea NEAMULUI TAU !

Iubim Romania si ne iubim copiii! Vrem o TARA a NOASTRA !

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru