UPDATE: Cod portocaliu de ninsori si viscol

Meteorologii anunta ca, duminica, dupa orele 18:00, va intra in vigoare atentionarea de Cod Portocaliu de ninsori si viscol. ANM precizeaza ca regiunile din Sud si Sud-Estul tarii vor fi afectate de Codul Portocaliu pana miercuri, iar celelalte zone raman sub incidenta Codului Galben.

Agentia Nationala de Meteorologie a transmis o noua avertizare de polei in Bucuresti, Ilfov, Buzau si in vestul judetului Ialomita, pentru primele ore ale diminetii de duminica, precum si in Galati si Vaslui, pana la ora 13:30. Potrivit meteorologilor „pe arii relativ extinse in Muntenia, in special in Municipiul Bucuresti, judetele Ilfov, Calarasi si Buzau si jumatatea de vest a judetului Ialomita se vor semnala depuneri de polei. Pana la orele 13:30, in judetele Galati si Vaslui se va semnala polei, pe spatii extinse”.

ANM a anuntat ca avertizarile de fenomene periculoase imediate se emit pentru maxim sase ore.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale a informat ca circulatia este inchisa pe autostrada A2 intre Bucuresti si Lehliu, dar si pe alte noua drumuri nationale.  De asemenea, s-au impus restrictii pentru traficul greu de pe opt drumuri nationale.

Potrivit situatiei anuntate de Ministerul Transporturilor, traficul feroviar nu prezinta intarzieri mai mari de 60 de minute. Din cauza vremii nefavorabile, au fost inchise trei linii de cale ferata, iar 42 de trenuri de calatori sunt anulate.

De asemenea, autoritatile informeaza ca toate aeroporturile sunt deschise traficului aerian, semnalandu-se intarzieri la decolare din cauza degivrarii.

1 COMENTARIU

  1. felicitari patronatelor din ntransport care pe banii lor deszapezesc,sparg gheata ca sa poata trece navele cu marfuri,lucreaza in ger ,viscol ,frig,conditii de neimaginat,sunt 20.000 de romani care se sacrifica pentru noi.Trebuie sa-i aprecieze cineva,sunt mandra ca sunt roman cand mai vad si asa ceva, si nu numai netrebnici ca la antena3(crapa fierea in ei cand vad cum se sacrifica unii pentru Romania)sau tradatorii din parlament,sau platitii din piete.Acestora nu le e rusine,acum?
    Multumesc lui Dumnezeu pentru cei care muncesc din greu pentru noi,am vazut ce debandada e in Italia( a dat iarna peste ei)si vad cum munceste acest guvern,marturisesc ca asa ceva nu am mai trait, nici pe vremea lui Ceausescu !Dumnezeu sa le dea sanatate pentru iubirea lor de tara,sunt multi voluntari care cu masinile lor pe cheltuielile lor fug sA de ajutor oamenilor in nevoi si asta de doua saptamani ,zi si noapte,nu ma refer aici,la Smurd ci la cei care nu simt nevoia sa strige jos basescu pentru ca asa vreau eu, sau jos basescu pentru ca ploua sau nu ploua ,pentru ca ninge sau nu ninge !Acestora sa le fie rusine,gunoaie umane care acum nu au ce cauta acolo unde se vorbeste despre ei !Chiar nu au pic de rusine?

Comentariile sunt închise.