Presa a tradat poporul roman. Prin manipulare, minciuna si dezbinare.

Intelectualii de virf, in mare parte, au tradat.

Partidele au tradat.

Presedintele e in silenzio stampa, de parca nu e un Referendum cerut de 3 milioane de cetateni.

Romanii au tradat, alegind mititeii si gratarele sau excursiile de vreme buna.

Simbata, doar un 1 milion de Romani au fost de partea lui Dumnezeu !

Eu am votat DA si am avut nevoie de doar 2 minute in sectia de votare, plus citeva minute cu deplasarea !

Daca Duminica vom fi tradati de Biserica si Diaspora, atunci sa uitam de acest Referendum si fie ca familia sa se compuna din orice… Copiii nostri vor fi supusi celor mai dezaxate programe sexuale inca de la virsta de 5 ani ! Violul si abuzurile sexuale sint gata pregatite !

Sansa Romanilor nu mai sta in Romani, din pacate ! Dar sper ca Biserica si Diaspora sa ramina puternice !

Dragi Romani din Diaspora, puneti mina pe telefon si sunati Acasa ! Treziti-i pe Romanii amortiti din Tara si trimiteti-i la VOT ! Sa nu mai doarma in izmene !

Daca fiecare Roman din Diaspora suna 2-3 Romani adormiti, Romania va fi SALVATA ! 

Mintea Romanului, cea de pe urma, va veni prin Biserica si Diaspora !

Doamne Ajuta !

Sa fiti iubiti !

Radu Moraru


4 COMENTARII

 1. Să fii iubit ” Naşul ” ! Care biserică ? Aia lu” DaniKiril ?! Cu preafericiţi cu epoleţi albaştri ?

 2. Rîsu” plînsu” ! Cum cauţi să telefonezi la nr. de telefon, vocea suavă vă spune că nr. nu e atribuit ! La fel ca unele nr de tel de pe la guvern sau la alţi faliţi , expre puse ca să nu fie folosite . Păcat !
  Sau ca la serviciile secrete din Bangladesh sau Transnistria .

 3. Asa cum si-au corectat constitutiile popoarele din jurul tarii noastre (printre ele fiind Bulgaria, Serbia, Slovacia, Ungaria, Polonia, Ucraina si Moldova), milioane de oameni vor iesi astazi in strada in Romania si vor vota la Referendum de partea lui Dumnezeu.

  Istoria demonstreaza ca aceasta regiune a lumii voteaza in mod uniform. Asa cum in perioada Revolutiei din 1989 tarile din jurul Romaniei au votat intr-un singur glas pentru libertatea politica, astazi Romania va vota – la unison cu ele – pentru libertatea morala.

  Respectand voia lui Dumnezeu nu reprezinta o lipsa de intelegere a minoritatilor care au alte opinii, nu este un act impotriva celor napastuiti de probleme civile sau confuzie, ci este o datorie sfanta a noastra de a pastra intacta familia crestina, asa cum a fost ea creata de la inceputul lumii.

  Aceste milioane de oameni care voteaza astazi au inteles ca Divinitatea nu ne da dreptul sa lasam confuzia sa troneze in ce priveste definitia casatoriei. Daca am incuraja confuzia, ne-ar paste primejdia extraordinara de a pierde controlul moral si juridic al educatiei generatiilor urmatoare.

  Experienta tarilor vestice arata ca orice Cod Civil este mai usor coruptibil decat Constitutia unei tari. In cazul sosirii unui val de coruptie morala, legile vor putea fi usor manipulate de interese politice sau financiare, dar Constitutia nu va fi usor de corupt! De aceea este nevoie de a clarifica astazi definitia casatoriei din Constitutie.

  Va rugam sa intelegeti acest pericol extraordinar prin care trecem, acest moment de grea cumpana pentru Romania. Va rog sa iesiti in strada si sa spuneti cu curaj adevarul, fiindca lumina candelei adevarului nu trebuie ascunsa sub pat. Va rugam sa votati!

  Întrebarea la care toata lumea trebuie să răspundă este următoarea: „Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?”

  Datoria noastra este sa spunem DA, noi votam deschis in favoarea deciziei luata in Parlament ca sa schimbam Constitutia. DA, vrem casatoria sa fie intre „un barbat si o femeie”.

 4. O campanie agresiva mai ceva ca alegerile de preluare a puterii când evreul Băsescu a zis „v-am ciuruit” Știa ca securitatea a trădat iar, din nou a cata oara din ’89, a trădat prin alogenii de la vârfuri și PLATITII în beneficiul străinilor marilor puteri care ne-au furat de sute de ani. Dumnezeu sa ne lumineze mințile, dacă nu ne vor întunecă mințile copiilor occidentul masonic homosexual.

Comentariile sunt închise.