mihai-razvan-ungureanu.l9qj8r2xop-1024x670Generalul Gabriel Oprea a reușit să bată recordul de slugărnicie politică, anunțîndu-și sprijinul pentru propunerea făcută de Iohannis la șefia SIE mai înainte ca ea să fi devenit publică. După anunțul oficial, Oprea a continuat să-și clameze sprijinul necondiționat pentru MRU, deși marii aliați de la PSD nici nu vor să audă de acesta. De unde atîta dragoste la Oprea pentru MRU? Un răspuns interesant a fost oferit încă de acum trei ani de către un om al structurilor extrem de bine informat, ani de zile președinte ori vicepreședinte al Comisiei SRI.

Astfel, într-o declarație politică din iunie 2012, deputatul PSD Ion Stan, cunoscut drept o portavoce grea a SRI, afirma că debarcarea lui Emil Boc de la guvern și desemnarea în locul lui a lui Mihai Ungureanu a fost o operațiune cerută de mai multe companii americane și executată de serviciile secrete autohtone, sub coordonarea directă a lui Gabriel Oprea.

”Desemnarea sa ca prim-ministru ”a fost o “mutare în plic” primită de Traian Băsescu de la lobbystul Lockheed Martin, Chevron, Gold Corporation, Roman Cooper etc., acreditat pe lângă chiriaşul Palatului Cotroceni. Acesta, la rândul său, înglodat în angajamente de trădare în favoarea protectorilor externi.
Deşi departe de mine gândul de a fi vreun fan de al lui Emil Boc, acesta a avut, în cele din urmă, şi o zvâcnire de conştiinţă, refuzând să se conformeze lobbystului, iar acesta i-a ordonat debarcarea. În acest sens, Gabriel Oprea şi structurile speciale de informaţii şi diversiune avute în subordine, cu asistenţa agenţilor de operaţiuni psihologice speciale, acoperiţi la o adresă din strada Povernei, au pus în operă a doua “Revoluţie de iarnă” din Piaţa Universităţii. Cum de au scăpat scenariştii şi regizorii controlul evenimentelor? Au ales un prim-ministru de mucava. Un Pinocchio cu apucături de domnişoară sadomasochistă, deprins la SIE cu tertipurile ieftine ale celor rataţi în ale spionajului, care l-au umflat cu alune şi îmbălsămat în whisky.

Pe seama speranţelor învestite în această sugativă politică, avidă de putere, onoruri şi avere, Chevron i-a impus să contracteze creditele pentru acoperirea riscurilor de mediu, iar Roman Cooper i-a cerut o perioadă de graţie, în care să fie scutită de taxe şi impozite, plus o serie de garanţii şi alte facilităţi.

În weekend-ul de 1 mai, prim-ministrul cenzurat a fost convocat la Neptun. Oficial de Traian Băsescu, neoficial de lobbystul anterior menţionat, prilej cu care Băsescu şi Ungureanu au fost sever reevaluaţi, ca elemente de sprijin al intereselor companiilor străine amintite, reamintindu-li-se că sunt pasibili de executare politică silită, fiecare după cât li s-a transferat în conturile ce pot fi imediat descărcate la zero” mai declara deputatul.

sursa: inpolitics.ro

7 COMENTARII

 1. p.s. 2. pentru george: bou’ asta de iacob si bou’ de stan au vazut o geanta diplomat, neagra, sau roz, sau verde sau rosie, intr-o statie de troleibuz, sau tramvai, sau metrou, sau autobuz si pe ea era un bilet pe care scria mare, cu litere de tipar: pentru traian basescu si mihai razvan ungureanu, in interior se gasesc doua conturi in dolari, cu cate 500 de milioane fiecare. doamne, mare e gradina ta, si multi CRETINI ai in ea.

 2. bai iacobinule, cam cat ar avea traian basescu in cont(uri)? dupa mintea ta si a altora ca tine, basescu ar trebui sa aiba in conturi cateva miliarde de dolari. stii proverbul ala: “cainele moare de drum lung” si “prostul de grija altuia”? p.s. radu moraru, tu nu mai ai nici o opinie personala, publici toate rahaturile altora?

 3. Ma lasi?!? Daca se declara impotriva lui MRU ,Oprea era sluga lui Ponta,daca se declara pentru MRU este sluga lui Johannis!!!
  -Bogdan Tiberiu Iacob!Tu sluga cui esti?Ai vazut tu ,,plicul” primit de Basescu?!

 4. Fabulatii si speculatii. Valoarea acestora fiind nula.
  P.S. Ai vazut matale plicul si ce scria in el?

 5. Va spuneam si mai spun:

  “Mossad-ul e’n toate/ in cele ce sunt/ si’n cele ce miine vor ride la soare/ e’n holda bogata “s’n fiul bolind”/e’n MRU ce intr-o zi/ va fi dus la racoare!”

Comments are closed.