grindeanu-dragnea

O cunoscută jurnalistă i-a desfiintat pe Sorin Grindeanu și Liviu Dragnea, revoltată de imaginea celor doi din momentul în care liderul condamnat al PSD a anunțat noua numire pentru funcția de prim-ministru, scrie romanialibera.ro

Rodica Culcer, jurnalistă și membră a Grupului pentru Dialog Social, a scris pe Facebook că Grindeanu și Dragnea sunt un triumf al ”penibilității publice”.

”Îmi pare rău pentru cei care au îndrăznit să creadă în PSD, sau l-au votat crezând că astfel vor fi mândri că sunt români. Mai devreme sau mai târziu vor înțelege că au votat triumful penibilității publice, de care nu văd cine ar putea fi mândru. Ce poate fi mai penibil decât un premier care e tratat ca un băiat de prăvălie de un președinte de partid care se comportă ca un vătaf? Cam așa s-a văzut conferința de presă de ieri în care Grindeanu rânjea ca o slugă penibilă la dreapta reîncarnării lui Tănase Scatiu, așteptând să fie trimis după țigări. Nu era lăsat să spună nimic, dar poate că nici nu avea ce. Oricum vătaful a decis că guvernul va informa doar, iar comunicarea se va face la partid. Un lucru bun a rezultat totuși din acel show penibil și intervențiile televizate ulterioare ale vătafului: și-a asumat toată răspunderea pentru program și pentru implementarea sa. Ceaușescu, al cărui model îl urmează, nu răspundea apentru nimc. Acesta este deci modelul: liderul de partid conduce dinafara guvernului iar premierul este o marionetă. Așa e și în Iran, unde conduce de fapt liderul spiritual, adică ayatollahul suprem, și așa era și în comunism. Așa e acum și la noi. Bravos națiune, halal să-ți fie: și pentru vot, și pentru absenteism!”, a scris Culcer pe Facebook.