rai-iad

Trebuie să citești această poveste amuzantă ce circulă de ceva timp pe rețelele sociale, mai ales în perioada campaniei electorale, scrie libertatea.ro

“În timp ce mergea pe stradă, în mod regulamentar, un politician a fost lovit de o mașină și a murit pe loc.

Sufletul său a ajuns repede la poarta raiului unde este întâmpinat de Sfântul Petru.

– Bine ai venit în viața de apoi! Înainte să te invit în Rai, am aflat că există o problemă. Nu prea vedem politicieni în zona asta prea des și nu știm ce să facem cu tine.

– Nicio problemă. Pot să intru direct în Rai?

– Aș putea să te las, dar am primit niște ordine de sus. Tot ce trebuie să faci este să petreci o zi în Iad și una în Rai și apoi să te decizi unde vrei să rămâi pentru eternitate.

– Mă supun – a spus politicanul.

Sfântul Petru l-a însoțit până la lift. Politicianul s-a urcat în liftul care l-a dus jos de tot, în Iad. Ușa s-a deschis și politicianul a rămas uimit. Un câmp verde cât vezi cu ochii, o vilă luxoasă cu pisicină imensă chiar în fața lui. La pisicină serveau șampanie și caviar câțiva prieteni de-ai politicianului. Toată lumea zâmbea și au fost foarte fericiți când l-au văzut pe politician în dreptul ușii liftului. L-au invitat la masă, s-a servit homar. La cină a fost invitat și Diavolul. Acesta a spus glume și a fost tare prietenos.

Timpul a trecut repede și politicianul a trebuit să urce iar în lift pentru a merge în Rai.

Ajuns în Rai, politicianul a văzut oameni care stăteau pe norișori și cântau la harpă. S-a simțit împăcat aici și 24 de ore au trecut repede.

A venit momentul să aleagă și Sfântul Petru a venit să audă decizia.

Citeste tot materialul pe Unica.ro