E război total în PSD. Lia Olguţa Vasilescu, unul dintre oamenii care au demisionat din Guvern aruncă cuvinte grele şi acuzaţii grave la adresa lui Sorin Grindeanu şi Victor Ponta, cei care s-au aliat împotriva lui Liviu Dragnea, conform stiripesurse.ro

„Ciudat ceea ce face Victor Ponta e de când şi-a dat demisia pe facebook. E o veritabilă lovitură de stat. Pentru toţi situaţia e şocantă. După vacanţa parlamentară, când toţi parlamentarii nu mai puteau o activa moţiune de cenzură urmau să fie demişi toţi miniştri şi puşi alţii. Asta s-a urmărit, o lovitură de forţă. PSD a reacţonat aşa ieri în Comitetul Executiv, a fost mecanismul nostru de autoapărare”, a spus Olguţa Vasilescu.

Fostul primar al Craiovei nu are emoţii la moţiunea de cenzură. Mai mult, Olguţa anunţă că Victor Ponta este exclus din PSD în acest moment. „Contăm pe majoritate. Foarte mulţi parlamentari au spus că au fost contactaţi de către Grindeanu, de către Ponta. Ponta a învăţat să demonizeze liderii de partid. O face cu aceeaşi oameni care acum doi ani de zile îl atacau pe el. Mi se pare foarte ciudat că Grindeanu are la cabinetul său un general SRI. Grindeanu a condiţionat orice numire a PSD de avizele serviciilor secrete. A fost întrebat constant în şedinţele de partid. Nu a dat niciun răspuns.Nu am de gând să îmi pierd calitatea pentru un post efemer. Ponta nu mai e membru, această calitate operează şi asupra dumnealui. A intrat în acest Guvern şi şi-a pierdut calitatea de membru al acestui partid. Nu mi-a venit să cred şi nu îmi vine să cred ce se întâmplă. Daniel Constantin ar urma să ia oameni de la noi şi de la ALDE. Am constatat că se sabota programul de guuvernare. Fondul suveran de exemplu.

La hârtia cu Fondul Suveran nu a răspuns deloc. E foarte clar că a blocat deliberat programul de guvernare”., a spus Olguţa în direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu.