Alice Nastase Buciuta va invita, in prima emisiune din acest sezon, la o incursiune in viata fabuloasa a scriitoarei Ileana Vulpescu.
Cunoscuta pentru sale romanele exceptionale, prozatoarea a trecut in ultimii ani prin momente dramatice. Despre toate aceste lucruri, despre destinul si harul de a asterne pe hartie cuvinte care sa ramana in sufletul cititorilor, intr-o editie Damen Tango despre „Arta conversatiei”.

5 COMENTARII

 1. Alice,iti multumec ptr aceasta emisiune ….o urmaresc cu o placere sufleteasca .:)

  Imi place tot ce ne povesteste stimata Doamna Ileana Vulpescu .Sint tottal de acord cu dansa ,despre incinerare etc.

  Sanatate multa, Doamna .Va admir!!La multi ani!!
  Sa o mai invitati ,va rog !Multumesc!

  • Am uitat sa spun dar Doamna arata foarte bine,imi place seninatatea si zambetul dansei din ultima parte a emisiunii 🙂

 2. incredibila carte ,Arta Conversatiei ….la fel ca si personajul central,medicul Sanzaiana Hangan ,o femeie puternica ,culta, inteligenta ,si realizata profesional prin forte proprii,reusind sa-si creasca copii foarte corect ,drept si sincer,asa cum a fost crescuta de mama ei singura , Smaranda Hangan cu multa durere interioara.

  Sanzaiana Hangan ,o femeie extrordinara ,este un personaj demn de urmat in viata reala ,care emana forta si tarie ,in fata oricarui obstacol

  Arta Convesatie a fost o carte de capatai in adolescenta ,o am si acum in dublu exemplar,unul fiind pierdut ai apoi regasit si as putea spune ca m-a influentat foarte mult ,in multe din hotararile care le-am luat pe urma .

  M-a impresioant ,dramatismul,vointa si puterea de-a invinge ,incoruptibilitatea intr-o poerioada corupta si corectitudinea,uneori dureroasa care o emana cartea .

  Ileana Vulpescu LA MULTI ANI…te citesc cu cel mai mare drag

Comentariile sunt închise.