RCS&RDS intenționează să vândă o parte din afacerile pe care le are peste graniță, respectiv în Cehia și Slovacia. Potrivit surselor ReporterVirtual.ro, negocierile ar trebui să se termine în această săptămână. Momentan, informația nu a fost confirmată oficial, dar sursele citate promit că vor reveni în momentul în care va avea loc tranzactia. Operatorul de telecomunicații oferă servicii în Spania, Italia, Ungaria, Cehia, Slovacia, Croația și Serbia.

7 COMENTARII

  1. Drum bun si cale batuta,au o multime de programe care nu au nimic de spus,cred ca voi rezilia contractul cat de curand

  2. Poate sa se retraga de tot! Pina la urma teszari s-a dovedit un om slab si santajabil

  3. Eu am parasit rcs-rds. Daca fac mai multi manevra asta, sigur “o intind” si de la noi. Oricum ei refuza sa retransmita “Nasul Tv” gratis! Asta spune multe despre caracterul lor… Daca dispar din peisajul nostru, sigur nu le voi simti lipsa.

  4. Se va retrage si din Romania. Dupa numarul de canale in limba maghiara din grila, se pare ca doreste sa se retraga in Ungaria.

  5. Din Romania nu au de gand sa se retraga? Ar fi o idee buna, daca tot transmit toate mizeriile. O companie de doi lei care ofera televiziuni multe si proaste, si care mai nou scoate tot ce a mai ramas cat de cat de calitate. Si-au facut o multime de posturi ale caror nume incep cu Digi, dar care sunt doar copii ale televiziunilor adevarate.

Comments are closed.