Pe judecatorul Cristi Danilet l-am apreciat in ultimii 15 ani fiindca era altfel. Lupta deschis, isi asuma puncte de vedere si batalii grele, avea tot timpul argumente bine pregatite.

Insa de cind a reaparut Problema SIPA, nu il mai recunosc pe Judecatorul Danilet. S-a schimbat total ! Curajosul Judecator a devenit un ezitant, i-au disparut argumentele si pare un omulet in care cineva intoarce „cheitza” !

Primul meu gind a fost ca are si el un Dosar SIPA, cu mici probleme mari !

Am trecut peste episodul SIPA fara sa scriu despre Judecatorul Danilet si pozitia sa strimba in acest episod in care nici el nu doreste sa se faca lumina !

Dar vad ca Judecatorul Danilet recidiveaza, de data aceasta pe un teren pe care nu il stapineste deloc ! Si gafeaza catastrofal ! Acum ii vad „cheitza” cu ochiul liber ! Si stiu si cine ii invirte aceasta „cheitza” perversa !

Intr-un articol de pe propriul blog, preluat de stiripesurse, Judecatorul Danilet uita ca este un mic Dumnezeu pe Pamint, care da ultimul verdict pentru muritori, „tu pierzi – tu cistigi” si, dupa ce intenteaza chiar EL, Judecatorul, un Proces mizerabil Poporului Roman si Familiei, precum un veritabil Procuror Stalinist, tot EL, Judecatorul, da Sentinta Finala, fara sa audieze partile, fara sa permita macar un Avocat din Oficiu :

„Aș vrea să se înțeleagă bine: este adevărat că prin căsătorie se ajunge să se formeze o familie, dar o familie nu se reduce la căsătorie – și în niciun caz nu presupune parteneri de sexe diferite și în mod obligatoriu copii. ” – asa suna Sentinta Finala data de Judecatorul Danilet !

Deci ati inteles bine, da?! Sa va intre bine in cap ! Famila si Casatoria, nu presupun, in niciun caz, parteneri de sexe diferite ! Cind un Judecator da o asemenea Sentinta pe Pamint, noi, muritorii de rind, care nu sintem de acord, facem Apel la Instanta Suprema din Ceruri ! Ajuta-ne Doamne sa modificam Constitutia, asa cum au cerut-o 3 milioane de credinciosi, cit mai urgent !

Puteti urmari AICI vorbele, aberatiille si minciunile Judecatorului Cristi Danilet „Cheitza” care indeamna chiar la violenta. Citez,

„Scopul modificarii Constitutiei e vizibil : cei care au initiat acest proiect, ca si cei 3 milioane care au semnat, isi doresc disparitia homosexualilor.” – a zis Danilet.

Nici macar un prost nu putea spune asa o gogomanie, daramite Judecatorul Danilet „Cheitza” !!!

E bine sa cititi intreaga lui emanatie ca sa vedeti din ce familie mizerabila s-au nascut Brancovenii ! 

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru