petre-daea

Ministrul Agriculturii Petre Daea lovește din nou! De data aceasta, acesta a mers la Colibași, în Giurgiu, pentru a vedea cum se desfășoară programul pentru sprijinul cultivatorilor de tomate, arată PRO TV, conform stiripesurse.ro

 Cu această ocazie, Daea a scos pe gură mai multe perle, printre care „primarul este germenele localității” și „echipajul APIA lucrează nonstop, până seara târziu”.

Și toate astea doar pentru a-i asigura pe fermieri că angajații de la Agenția de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură lucrează continuu pentru a le rezolva problemele.

Petre Daea: Tot echipajul APIA lucrează non stop.
Reporter: Cred că era o metaforă.
Petre Daea: Nu metaforă, chiar non stop.
Reporter: Adică cum nonstop?
Petre Daea: Pur și simplu, de dimineața până seara.
Reporter: Asta nu înseamnă non stop.
Petre Daea: Dvs. ați vrea să lucreze… Fermier activ înseamnă să te trezești dimineața, să faci ceva, să lucrezi. Să faci dovada că ai prășit, că ai însămânțat și ești activ atunci.

Daea s-a adresat și jandarmilor, cărora le-a spus că nu are nevoie de protecția lor, pentru că e în relații bune cu țăranii: ”Merg noaptea în teren, mă duc la oameni în case, îi bat pe umăr. Îi trezesc din pat. I-am trezit din pat: «scoală-te, eu sunt asta, hai să te ajut»”.