carmen iohannis - klaus iohannis

Adrian Papahagi îl taxează pe Klaus Iohannis pentru faptul că a evitat să se întâlnească cu tinerii unionişti din Basarabia, preferînd să plece cu o zi mai devreme la Madrid, unde va avea o vizită oficială.

„Klaus Iohannis a ajuns președinte grație mobilizării din diaspora și valului de indignare care a însoțit umilirea românilor din diaspora.
Care este răspunsul său? Astăzi, într-un moment simbolic, putea să primească tinerii unioniști la Cotroceni.
Ghinion. Președintele a preferat să plece la Madrid cu o zi înainte de întrevederea cu Regele Spaniei, cu un avion adus special la Sibiu. Putea pleca la Madrid seara, după primirea tinerilor care au parcurs pe jos drumul Chișinău-București.
La Madrid se va întâlni cu membri ai imensei comunități românești. Ce la va spune? Că în 2016 cei 3,5 milioane de români din diaspora vor fi reprezentatți doar de 5 deputați (în loc de 4), fiindcă așa au bătut palma blatiștii de la PNL și PSD. Că despre votul electronic nici nu se discută, iar cu cel prin corespondență rămâne cum am stabilit.
Turism plăcut, domnule Președinte!”, a scris Adrian Papahagi pe Facebook.

10 COMENTARII

 1. Johannis ESTE STRAIN fata de idealurile romanilor! Basescu ne reprezenta mult mai bine! ( mai putin gresala cu Udrea ) 🙂

 2. Buna dimineata.
  Nu va suparati pe el, nu a facut decat ceea ce i s-a spus, „ordinul se executa nu se discuta”, iar el a executat.

 3. Domnul Klaus a devenit si el tovaras ca si ponta avortonul! A gasit de cuviinta sa plece duminica in Spania (ca la ei se lucreaza si in weekend) NUMAI pentru a nu-i primi la Cotroceni pe unionisti! RUSINE TOVARASE KLAUS! RUSINE!

  TRAIASCA ROMANIA MARE FARA KLAUS MINCINOSUL! De ce zic mincionos? pentru ca in cartea lui „pas cu pas” (cred eu ca sunt inapoi!) se exprima ca un adevarat UNIONIST; in realitate este un fel de ponta DOI care ne minte in „tacere”, dar sigur!

 4. Ma asteptam la mai mult de la Papahagi… Nu putea promite nimic Johannis oamenilor veniti de la Chisinau. 50% din moldoveni voteaza rusnaci! Trebuie introdus intai un DNA in Moldova sa faca curatenie si trebuie diminuata influenta rusnacilor! Apoi, cu reforme si orientare clara pro UE se poate vorbi de unire.

  • Mai DOODLE scriitorul! Putea doar sa-i primeasca cu piine si sare avortonule!
   A plecat MULT mai devreme ca un las pentru ca NU a avut curajul unui discurs!
   Rusine LUI! ca tie degeaba iti spun „anti-gargara”!

   • prostalaul chiar daca ar fi ramas la cotroceni nu era capabil sa lege doua vorbe ca nu-l duce capul. nu stiu ce dreaq de professor de fizica a fost…asta fara fitzuica nu face acordul subiectului cu predicatul…

    • Un papagal mincinos,asta este din pacate Iohanis.Am luat o plasa maaaare,votindu-l,dar din doua rele , am ales-o pe cea mai putin rea.Vom vedea ce va mai fi in continuare.

     • am votat Johannis ca nu am avut alta solutie ,nu ca ar fi meritat ca acest infatuat sa fie presedintele Romaniei ,,,si sa multumim mafiotilor si hotilor tradatori de tara ca au avut grijă sa ni-l bage pe gat !…..de fapt noi am votat un excursionist dornic de a cunoaste lumea impreuna cu consoarta ,atat si nimic mai mult !………..ma intreb ce este in capul acestor oameni care habar nu au ce inseamna a fi presedintele unei tari ,si de inganfati ce sunt nici nu vor sa invete si sa ia aminte !…aceste doua personaje au ajuns deja sinistre si ar fi bine de stiut si de ei sau informati ca multi nu-i vad decat ca pe sinistrii ceausisti !…..scoliti-l fratilor pe la vreo facultate in afara sa vorbeasca fara sa citeasca si sa fie mai modest in placeri personale caci nu a fost votat sa traiasca ca un rege ,print sau nabab ,a fost votat sa aduca un pic de bunastare poporului care a fost secatuit de hotii din parlament timp de 25 de ani !…regret domnilor securisti ca va contrazic si nu sunt de acord cu sustinerea dumneavoastra ….probabil aveti interese ,euuuuuuu,NUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!

   • Bre cacat in ploaie, vezi ca nu vorbesti cu tac’tu care in loc sa faca lucru manual, te-a facut pe tine! E drept ca regreta acum dar e prea tarziu! Esti mult prea prostovan ca sa intelegi ca nu era intelept sa dea sperante desarte oamenilor! Hai marsh in vidanja cacat in ploaie ce esti!

  • A procedat corect presedintele Iohannis…Nu poate fi acuzat de nimic…Daca i-a evitat pe unionistii basarabeni a avut motivele sale foarte intemeiate…Presedintele Iohannis nu e nici demagog nici populist…Noi vorbim despre unire fara sa stim alte aspecte colaterale fundamentale…Unul este Russia…Politica nu se face cu efuziuni sentimentale…

Comments are closed.