Prim-vicepresedintele PDL Andreea Paul a dat publicitatii, duminica, topul greselilor din ultima saptamana a Guvernului USL. In fruntea clasamentului se plaseaza atacul premierului Victor Ponta la adresa procurorilor, urmat de declaratia lui Nicusor Costantinescu care cerea desfiintarea DNA si de solicitarea de amnistiere a incompatibililor – initiativa a lui Crin Antonescu.

Topul saptamanal al greselilor USL:

1. Atacul verbal al premierului Ponta la adresa procurorului Papici este un atac impotriva Justitiei. Este, in acelasi timp, si un atac impotriva economiei, pentru ca astfel de declaratii nesabuite diminueaza increderea investitorilor. Mazare si baronii PSD jubileaza.

2. Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, cere desfiintarea DNA. Premierul Ponta, dar si presedintele Senatului, Crin Antonescu, tac „cu mult curaj” in fata acestui atac ce va fi consemnat in raportul MCV si va dauna aderarii la spatiul Schengen. Declaratiile prompte ale Olandei sunt elocvente.

3. Initiativa politica a lui Crin Antonescu privind amnistia incompatibililor – din nou atac la MCV, atac la Schengen.

4. OUG privind insolventa – lovitura grava data presei si economiei, act neconstitutional. Numai prietenii lichidatori ai lui Victor Ponta se bucura.

5. Pachetul de baza de servicii medicale al lui Eugen Nicolaescu – o cacialma bolnavicioasa care nu rezolva problemele grave ale sistemului de sanatate.

6. Distrugerea ANAF – cadou facut evazionistilor; incasari bugetare de minus 8,4 miliarde de lei.

7. Intarzierea normelor metodologice pentru ajutoarele sociale de caldura – neglijenta crasa, care costa cetatenii.

8. Respingerea proiectului PDL privind Autoritatea de Protectie a Investitorului- o dovada de „inteligenta” a USL, in conditiile in care investitiile straine scad.

9. Minciuna prin omisiune a premierului Ponta referitoare la aderarea la spatiul Schengen. Premierul Frantei a declarat ca l-a informat de doua ori pe Victor Ponta cu privire la opozitia Frantei. Ponta a mintit din nou.

10. Trimiterea lui Valeriu Zgonea la Paris ca sa rezolve MCV – posibila preluare in programele de divertisment ale televiziunilor franceze.

2 COMENTARII

  1. Va trebui sa renuntam a mai clasifica, a mai dezbate care dintre nefacute este mai nefacuta, sa-i tot tragem de urechi, sa-i tot acuzam de una sau alta pe acesti politicieni corupti…timp in care ei ne dau zi de zi, saptamana de saptamana…motive si materiale de studiat si clasat …tradarile fata de popor…
    JOS CU EI !!!

Comentariile sunt închise.