E ultima săptămînă înainte de startul oficial al campaniei electorale. Începînd de azi și pe durata întregii săptămîni, ne vom concentra asupra candidaților la primăriile de sector și la primăria generală a Capitalei. In sectorul 5, pesedistul Marian Vanghelie pare favorit pentru un nou mandat. Pentru acelasi post se lupta fostul prefect Mihai Atanasoaei, din partea PDL, dar si progresistul Corin Romanescu.

[jwplayer config=”600×394″ file=”https://www.nasul.tv/wp-content/uploads/2012/05/PRIMARiI-5.m4v” image=”https://www.nasul.tv/wp-content/uploads/2012/05/PRIMARI-5.jpg” html5_file=”https://www.nasul.tv/wp-content/uploads/2012/05/PRIMARiI-5.m4v”]

3 COMENTARII

  1. sa investigati la hotelul Bulevard din Predeal unde a investit milioane de euro si platea lucratorii cu sacul de bani negrii, acesta e trecut pe alt nume, si e inplicat si in mafia terenurilor Predeal, asta se intampla in 2008-2009, un proprietar de teren intr-o zona buna, s-a trezit ca i-a fost retrocedat terenul si cand au investigat se parea ca ”noul proprietar era ”d-ul care este”

  2. Greu ca Vanghelie sa fie schimbat de la primarie.
    Corin am inteles ca este din acelasi partid cu Piedone dar avea functii pe la alta primarie de sector.

Comentariile sunt închise.