foto 2

Suntem în situaţia PARADOXALĂ ca după 45 de ani de comunism să condamnăm Holocaustul împotriva evreilor prin două legi, iar Holocaustul Comunist să nu fie condamnat explicit PRIN NICIO LEGE!

.

Pentru că, să fim serioşi, declaraţia lui Tismăneanu de „condamnare a comunismului”, citită de Băsescu, cu tot circul aferent făcut în Parlamentul României, nu este decât o simplă declaraţie politică şi nu a avut absolut NICIUN EFECT PENAL PÂNĂ ASTĂZI, când au găsit ţapul ispăşitor în Vişinescu.

De 25 de ani, torţionarii securităţii, şefii de lagăre de muncă, comandanţii de puşcării care au strivit oameni şi au mutilat mii de destine îşi primesc pensiile ENORME, mulţi au murit deja în paturile lor – Dumnezeu să-i ierte, dar mi-e groază să mă gândesc la sufletele celor nepocăiți!- iar problema dlui Florian de la Institutul Wiesel este încarnată de „fasciştii” şi „criminalii de război” acad. Nichifor Crainic (deja exonerat după rejudecarea cazului și REABILITAT prin decizie a Curtii Supreme încă din 1995) şi Mircea Vulcanescu, două genii care ar face cinste oricărei naţii din lumea aceasta, ultimul murind ca un martir, punându-şi viaţa sa pentru salvarea vieţii aproapelui, este și cel care ne-a lăsat ca moştenire strigătul hristic: „Să nu ne răzbunaţi!”

.

Ca urmare, dl. Florian are două probleme prioritare: să dea jos o placă memorială de pe clădirea unde a locuit vremelnic fondatorul revistei Gândirea şi să dea jos bustul sociologului, filosofului, economistului, teologului și martirului creștin mort la Aiud.

*
Iulian Capsali

*

8 COMENTARII

 1. Chiar nu ati observat ca dl. Florian avea mintea „tulbure”? Era „obosit” – dupa propria declararie -si nu a vrut sa inteleaga intrebarea ,ale cui interese reprezinta. Asta in situatia unei suspiciuni. Dansul a spus ca ne intelege intrebarea. Eu il intrebam: Ati analizat criminalii evrei-bolsevici care au condus Romania, cei veniti cu tancurile sovietice, gen Ana Pauker s.a.? Dupa aceste crime, putem discuta de ideile din 1930. CHIAR crede acest impostor ca poate evita sistemul criminal comunist prin „smecheria cu evreii? Subtire gandire. Dar impertinenta….Si „norocoasa”… Si a „beneficiat” de lipsa de gandire a presedintelui primar. Care a iscalit „ca primarul”.

 2. trist cum altii fac legile in tara noastra…nu stiu alta tara care ar permite asa ceva

 3. oare cat o mai dura pana sa ne ridicam de jos si sa incepem macar sa ne aparam ?

 4. sperie pe cei care vor sa distruga poporul roman si Romania prin distrugerea sentimentului national,acestia sant cei care ne conduc,fie din umbra…fie alesi de noi

 5. O minte indoctrinata de marxsim-leninism, tot socialism stiintific gandeste…ce poate gandi fiul unui avenit pe tancurile sovietice ???…mai grav este cu cozile de topor autohtone: Crin Antonescu, etc. -> Johannis (promulgare lege).

 6. jenant.
  intr-o epoca care (sic!) cere toleranta pt homosexuali, pt criminali, pt violatori, iar mintile briliante sunt pedepsite…
  rusine!!!

  • Noua epoca a „tolerantei” oricui, cu exceptia nationalistilor si crestinilor. Ca astia-s „backwards” si nu-s cool.

Comentariile sunt închise.