Klaus-Iohannis

Nu intimplator m-am adresat Presedintelui Romaniei sa solicite, conform art.80 din Constitutie, ca ANAF sa intre in legalitate si sa nu mai comita abuzuri si discriminari. Si, mai ales, sa respecte Legea!

NASUL TV este dovada vie (inca) a acestor abuzuri si discriminari. Dar nu cumva Fiscul procedeaza la fel in toate domeniile de activitate privata?!

Eu sint sigur ca DA, avind in vedere doar cazurile din ultimii ani din presa.
Eu sint sigur ca DA, avind in vedere cit de politizat si militarizat a devenit ANAF!
Eu sint sigur ca DA, avind in vedere URA lui Diaconu de la Fisc pe sectorul privat, pe cei peste 2 milioane de romani pe care ii va distruge prin „NOUL” Cod Fiscal!

De ce ar fi interventia Presedintelui in cazul NASUL TV „un pas mic” pentru el dar un „un pas mare” pentru Romania?!

1. Presedintele are de facut o simpla declaratie, in acord cu ce spune Constitutia, care va unge pe suflet milioane de intreprinzatori abuzati de ANAF. Repet, nu am solicitat Presedintelui nimic pentru NASUL TV! Asadar, acesta ar fi „pasul mic” al lui Klaus Iohannis.

2. „Pasul mare” pentru Romania ar fi urmatorul: solicitindu-i lui Diaconu sa respecte Legea si ANAF sa procedeze la fel pentru toate televiziunile din RO (asa cum procedeaza in cazul NASUL TV) sau Fiscul sa procedeze la fel, fara discriminari, cu toate companiile din Romania (de stat sau private, romanesti sau straine) vom obtine doua scenarii:

1. Diaconu se supune si blocheaza conturile tuturor agentilor economici din Romania (desigur, care au datorii) si ar iesi o „Revolutie” fiindca vor cadea toti cei care sint protejati de ani de zile de catre Statul Mafiot! Bugetul Romaniei va creste cu 20%, credeti-ma!

2. Diaconu NU va avea curaj sa execute clientii Mafiei si isi va da demisia! Cel care va urma la ANAF va sti dinainte ce raspundere uriasa poarta: sa fie corect cu toti agentii economici sau sa fie mafiot si, la un moment dat, puscariabil!

Oameni buni, dati un LIKE si un SHARE catre toti prietenii vostri daca vreti Revolutie! Sa vedem daca Diaconu va bloca toate conturile televiziunilor care au datorii, sa recupereze DATORII de peste 200 de MILIOANE de euro pentru Buget (adica peste 800.000 de pensii) sau va demisiona! De la NASUL TV a recuperat 4.000 de euro!

Ajutati-l pe Presedintele Romaniei sa vada ca protestam nu numai impotriva defrisarilor ilegale si salbatice ci si impotriva abuzurilor ANAF! Daca sintem multi, peste 5.000, Klaus Iohannis va reactiona pe FB si ii va cere lui Diaconu de la ANAF sa intre in legalitate!

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru

Like & Share !

50 COMENTARII

 1. Buna ziua! Vedeti cate tancuri , elicoptere,tehnica militara, divizii de comando, etci vin zilnic in Romania? Oare de ce? Se apropie concediile si putem sa facem fotografii cu ele si cu ei?

 2. Domnule Presedinte Klaus Iohannis, v-am votat pt. gândirea neamtului, am vazut in dumneavoastra un presedinte de valoarea doamnei Merkel Angela cancelarul Germaniei.
  Nu vreau sa ma dezamagiti si nu doresc sa îi dezamagiti pe toti cei care v-au votat si au facut sacrificii de neimaginat cu copii lânga ei.
  Va amintesc ca :
  1. Aveti serviciile la degetul cel mic domnule presedinte.
  2. V-a sustinut si va sustine in continuare singura televiziune libera si fara datorii ” Nasul.TV ”.
  3. Nu uitati ca in spatele acestei televiziuni sint milioane multe de români care urmnaresc emisiunile si dezvaluirile domnului Radu Moraru( care nu a dat nici un rateu pina la aceasta ora cînd va scriu ) si sintem solidari cu aceasta.
  4. Ati afirmat ca ne-am luat tara înapoi. Iliescu a afirmat ca nu ne vom vinde tara. Ce as
  înteleg? Sînteti cu poporul sau cu sistemul bolnav( tot o afirmatie a domniei coaster ).
  5. Va aduc la cunostinta ca fierbe tara, fierb motii, fierb razesii lui Stefan.
  6. Sint convins ca sînteti total izolat si fara oameni de încredere lînga domnia voastra.
  7. Ati dat timp pt. a se regrupa si intari PSD-ul si gruparea mafiota.
  8. Vor iesi oamenii in strada.
  9. Datoria unui sef de stat, SRI, MApN, MIN.DE INTERNE, JUSTITIA, DNA-ul, CSM-ul,
  ANAF-ul si cetateanul Român de buna credinta care v-a dat votul, au aceeasi mare îndatorire sa apere libertatea presei cu pretul vietii.

  10. Domnule presedinte, va rog sa mergeti la Nasul.Tv si sa aveti un dialog cu Radu
  Moraru. Ati ignorat aceasta televiziune si in campania prezidentiala. Va reamintesc
  ca este cea mai libera televiziune din Romania.
  11. La întoarcerea de la Roma ar fi bine, deoarece tara fierbe si in cazul in care lumea
  v-a iesi in strada sa nu via bazati pe noi cei ce v-au votat. Si nici nu doresc sa va vad
  fugind cu elicopterul in frunte cu intern guvernul. Mai priviti in jurul dumneavoastra,
  mai evadati din lesa comunista si ascultati ce mai zice tara si ce vede poporul,
  estimate ” DOMNULE PRESEDINTE KLAUS IOHANNIS ”.

 3. Domnule Ponta despre actele de control ale ANAF facute sau in curs de derulare firmelor de constructii ce detaseaza muncitori in germania care sunt fanteziste de ordinul milioanelor de euro,bani ce aceste firme nu i-a incasat niciodata ,nu se spune nimic. Este un lucru identic cu cel de la firmele liberale(PFA ect…..)Procesele si cu aceste firme o sa fie destul de costisitoare fara reusita din partea ANAF care incalca cu buna stiinta toate legile interne si internationale si care nu vor cistiga niciun ban.Mai mult peste 300 de firme de constructii vor fi inchise, peste 100.000 de muncitori isi vor pierde locul de munca, iar bugetul de stat nu o sa mai incaseze nimic vor fi mii de someri.Domnule Ponta va rugam luati la cunostita urgent si de aceste probleme care sunt grave pt. economia tarii.
  Va rugam sa va inconjurati de oameni bine pregatiti profesional, cu experienta in cimpul muncii si nu de cei cu diplome in strainatate si practica ” 0 „, ce v-au sfatuit foarte prost si de aceea s-a ajuns la amnistie fiscala datorita controalelor fanteziste facute de ANAF.

 4. ANAF o institutie condusa de banditi,o sa ajungem sa platim aerul,mersul pe jos si privitul la cer.Doamne cata hotie si manipulare Atentie NASUL TV deja sant speriati si disperati rau de acea incearca tot posibilul sa va faca sa taceti mai ales vazand ca tot mai multi Romani adevarati sant cu voi.Va sustinem pana la capat cu ori si ce pret.

  • Dragă d-le @WC’n Eu ,

   Doamne, cre’c-am greşit vreo literă sau două ; sau poate nu . Mă rog , tocmai ce-am scăpat – mulţumesc ADMIN – cu ceva timp în urmă , de unele elemente perturbatoare , şi de joasă speţă în ceea ce priveşte educaţia multilalteral dezvoltată . Poate nu observi – sau , mno , poate chiar nu pricepi – dar aici , este un locaş de înaltă cultură civică . Şi nu numai . Cultură de cultură , nu pupincurisme gen … acces infect de pe latrine teve ! Aş aprofunda , dar tare mi’e teamă c-ar fi un timp pierdut . Pentru mine în primul rând . Şi pentru d-voastră : s’ar putea să vă răniţi , luptându-vă să înţelegeţi . Şi nu doresc asta .

   Înţeleg . Fiind niţel matrafoxat de evenimente , sau de licoarea din ulcica’ţi dinainte … cuvintele (?) au prins să-nflorească-n doxa domniei tale , şi … ţac/pac , ca să’l citez pe alt rrumân(sic!) get beget , inteligent şi iubitor de ţară , ce’ai zis ? hai să le pun pe hârtie . Clape . Taman la nasoltv ! Înţeleg şi respect asta .

   Dar frate’miu , ce puncte puncte ! ca să zic aşa … ai cu mine ?! Ne cunoaştem şi nu ştiu eu ? Neveste-ti îi plac muierile şi tu … de-abia ce-ai aflat ? WTF , ce se-ntâmplă ? Lasă-mă nene-n fengshui-ul meu şi vezi’ţi d-ale matale . Ai o vârstă ce naiba .

   vorbim mai încolo . sună cin’va la uşa

    • Dragă d-le WC’new ,

     (ups ! cre’că iar am greşit ; fir’aţi voi d’al naibii de clape ! mă rog )
     Asta cu poliţia ‘ceea , uf , mamă-mamă , am tras o spaimă !Văleleu , mi’am şi luat gardă de corp , ce să zic ! E , să trecem peste asta . M’oi descurca ( o ştii pe aia cu Dabija ? ei , cam aşa ) ce să fac şi io , că mi’s cam singurică …

     Mda . Bă … dragul meu intelectual , decât …Tocma’ ce ţi-am explicat c-aci’i un loc de cultură înaltă .!Tu poate ti’i fi gândit … habar n-am … Lan de porumb ? Castraveţi ? Floarea soarelui …
     Nu-mi răspunde .

     Cum i-am spus şi lu’ dom’ profesor ‘ăl’lalt : marş la şcoală , termină naibilui BAC-ul , şi dup’aia revino să ne conversăm intelighentu’ lu’ mama ! Ce’i aia INFINTAT ? c-am căutat prin dicţionar şi … nema . Poate , că chiar m-am gândit : mă prostu’ şi’o fi pierdut diacriticele , şi’o fi vrut să scrie ÎN FÂN TĂT … poliţia aia lu’ peşte prăjit . Hm .

     Bine , nu mai vorbesc de … fuck … mizeria aia de ”aţi răspunde” (btw , bobiţă , câinele meu , încă tot râde ) ! Prea multe de spus în cestiunea asta şi la neuronul tău mi’e să nu te ia cu vr’un anevrism , ceva …

     Hai , fuguţa la şcoală

     (de fapt … MARŞ !!!)

     • PPOLITIA FEDERALA ANTI POSTACI ,UPS…. Sorry, Stelu travestitul nu doresc sa faci atac de panica,ha haha ce ma distrez,uitate bine la Bobita ca rade si el. postacccccccccccccccccc

     • ai văzut bre ? Două discuţii cu mine , şi deja eşti mai dăştept . Hai că poţi ! Te pup pă neuron . Chiar simt cum creşte .
      (sper să nu bubuie , bro ! ar fi păcat … )

     • Same day you will too said sorry but will be no mercy for you.You very far away from the truth.You still remains POSTAC with not neurons

 5. NASULE-TV( DOMNULE RADU MORARU ) !!!!!!!! ATENTIE MAXIMA : ANUNT DE O GRAVITATE CAPITALA : DUPA CRIMA ODIOASA, ADUSA DEFRISARII PADURILOR DIN ROMANIA ; IN ACELASI TIMP SA TRECUT LA MACELARIREA; CARNAGIUL ;AMPOTRIVA ANIMALELOR SALBATICE DIN PADURILE INCA IN PICIOARE DAR SI DIN ZONELE GRAV AFECTATE DE TAIEREA PADURILOR ; SA TRECUT LA CARNAGIUL IMPOTRIVA ( URSILR ; MISTRETILOR ; LUPILOR ; CERBILOR ; CAPRIOARELOR , E.T.C.) VA RUGAM SESIZATI ORGANELE IN DREPT ALE STATULUI SA APLICE MASURILE MAXIME DE DURE IMPOTRIVA CIUMATILOR SI A JEGOSILOR DE PARVENITI DE PRIN ALTE COLTURI ALE PLANETEI ; IN SPECIAL ( AMERICANII ;CANADIENII ;ENGLEJII ;NEMTII ;AUSTRIECII ) !!!!!!!!!!!!!!!! SA TRECUT LA CRIMA IN SINE ; ATENTIE MAXIMA !!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Stefane ai dreptate, dar pt. Dumnezeu, invata-te sa nu mai scrii cu litere de tipar, De obicei nimeni nu le citeste si sunt ofensatoare pe internet!

 6. Iar pentru ANAF ; TOTI ROMANII ARTEBUI SA NU MAI PLATEASCA TAXELE SI IMPOZITELE TIMP DE DOI ANI DE ZILE ; NIMICA SA NU SE MAI PLATEASCA ABSOLUT IN TOATA TARA !!

 7. Pntru urmatorul miting ,ar fi bine sa iasa 2 milioane de oameni ce-l putin in toata tara , dar cu rezultate sigure si precise !!!!!!

 8. Sustin aceasta Petitie in integralitatea ei. Multumes ca am aceasta posibilitate de a comenta, cu deosebit respect .

 9. Nasule,te urmaresc de cind erai „mic”.Imi place ce faci si sint alaturi de tine cu toata forta unui pensionar. Imi place si echipa si emisiunile pe care le prefer contra oricaror emisiuni sau televiziuni. Tineti-o tot asa. Multa bafta!

 10. Poate, acum, vei intelege ceea ce s-a intamplat cu OTV-ul
  lui DD! Dar nu ati sarit sa il aparati. Ati tot zis ca nu si-a platit amenzile
  CNA. Amenzi date in urma unor reclamatii
  false, masluite de netrebnica sluga a lui PM. Cum sa le plateasca daca era in
  insolventa si avea conturile blocate? De, v-a convenit. Murise concurenta. Acum
  mancati aceeasi paiine. Era de asteptat. Toti cei care cuvanteaza impotriva
  stapanirii trebuie sa li se smulga dintii.

  Fiti tari si nu va lasati!

 11. Adevarati patrioti Radule ,doresc sa imi cer scuze pentru unele postari mai vulgare dar nu mai resist sa vad cum criminalii de postaci ataca pe toata lume murdar si infect ,de felul meu sant rezonabil si calculate dar cutitul lor este aproape de os si am hotarat in nume personal sa le raspund in stilul lorAm mai spus diplomatic si cu manusi inaintam pre incet daca nu deloc.Iertatima disctinse Doamne si voi Domnisoare Incerc sa va apar de nemernici imi vina sa fiu mai badaran cu ei dar dar va respect pe voi si pe adevarati patrioti.De ei nu ini este frica de nici un fel si le voi raspunde dupa cum merita,eu pot face acest lucru si in public dar ei nu.Inca o data Nu ma bag in seama nu urmaresc nimic dar as avea o mare satisfactie sa pot si eu ajut un pic dreptatea adevarul si presa libera Nasul Tv.Va iubesc dragi Romani patrioti si Nasul Tv

  • Petrică , dragul meu ,

   Că tu ai vrea să ţi’o arăt , doar aşa ca să fii sigur că nu te mint , chiar înţeleg . (cere adminului adresa mea de e-mail şi’o să-ţi satisfac curiozitatea . )Că tu eşti patriot , toată lumea vede , şi iarăşi pot să-nţeleg şi să accept . Totuşi , io cre’c-a cam venit vremea să iei o pauză . Şi cu această ocazie :

   DU-TE NAIBILUI ŞI TERMINĂ BAC-ul ĂLA , că eşti prost grămadă !

   • stellluta, stellluta vad ca ai luat foc ,esti in calduri si vorbesti tare urat.Mai bine ai pleca de pe aici si totul ar fi ok.Pentru stinta ta vorbesc 5(cinci limbi) si pentru limba Romana nu am fost la scoala .Am mai multa scoala de cat tu ani. Deci care este prostul?Si mai am ceva in plus eu iubesc Romania tu nu Pauza nu pot sa iau pentr ca trebuie sa fiu mereu alaturi de patrioti dar tu poti pleca dracului de aici jegos nerusina ce iesti.

 12. Este singura televiziune unde se cuprind mai multe tipuri de dezbateri si dezvaluiri de la sanatate , istorie , politica si probleme acute care ard dar care se prezinta la modul cel mai profesionist si de asta TICALOSII politicieni , STRUCTURI COMPROMISE vor sa desfiinteze NASUL tv haideti oameni buni sa nu-i lasam din pacate nu este in ARDEAL ca ne-am organiza si am face o plimbare la Cotroceni ca poate asa ne va baga in seama si Presedintele.

 13. Va transmit tuturor sustinatorilor ,, Nasul.Tv ,, sanatate, luciditate si mult curaj, celor de buna credinta, celor ce isi fac datoria fata de neam si tara. Sint sigur ca ar fi mult mai multi sustinatori dar: ori nu au PC, ori nu se descurca, ori le este teama. Dragi romani, tara este la indemina noastra sa o punem pe fagasul f.bun al europei, Sustineti Nasul Tv, sustineti elita tarii(artisti, academicieni, profesionistii din toate domeniile si toate initiativele vitale pentru copii nostril, si jurnalistii de investigatii). Politica facuta de acesti nenorociti ne-au facut sa ne invrajbim si sa uram si ce este bun si sfant in sufletele noastre. Faceti tot ce trebuie, corect, nu mai lasati pe unii si pe altii si implicative direct. Sa facem tot ce trebuie pentru a ne aduce romanii acasa. Radu ne-a demonstrat intotdeauna ca este interesat de soarta tuturor romanilor plecati din tara si de cei ramasi. Rog cel mai mare investitor al romaniei sa se implice total(diaspora) si noi odata cu el si cu acest tinar profesionist cu credinta si frica de dumnezeu(Radu Moraru).

 14. Nasule,de ce trebuie tu sa-i spui ce are de facut?Doarme,merge in vacanta , se plimba-cica restabileste parteneriate cu Turcia,Polonia,Ucraina,Bulgaria….Au fost rupte relatiile cu aceste tari?!In sase luni nu a fost instare sa-si cunoasca ,,fisa postului”?!

 15. Omul asta cere actiune din partea cititorilor lui.Daca nu am avea incredere in ce spune nu l-am mai citi.Asa ca daca tot avem incredere putem sa dam si un like !

 16. ANAFUL nu recupereaza prejudiciul de la cei condamnati in schimb are tupeul sa dea la tv-uri publicitate ca statul traieste din taxele noastre cand chiar el prin Sotia lui inseala Statul sotia lui are cont la OFFSHORE fiind asociata la un hotel mare in Bucuresti , cata ipocrizie, cata nesimtire , si pentru acel mic clip sunt sigura ca a platit tacerea televiziunilor care transmit bani frumusei , asa ca la acele televiziuni nu o sa auziti critici la adresa lor , O MARE MIZERIE.

  • Atunci cind ai o firma si creezi locuri de munca, platesti datoriile la zi,vine ANAF sa-ti inchida firma prin inpovararea cu datorii ilegal constituite de ordinul miliardelor. In aceasta tara ori nu mai faci nici o afacere ori ocolesti fiscul precum celor din TOP 500 sau alegi sa pleci in strainatate unde se respecta cu strictete legea.

 17. cam tarziu cu mitingul impotriva defrisarilor abuzive, dar pontache a confiscat multimea de bannere in favoarea campaniei de partid si deja se bucura de trofeu. nu e corect ca populatia sa indrepte mereu lucrurile, aceeasi lideri si pe la noile mitinguri, de fapt. nu stiu daca s-a strigat obligativitatea de-a reimpadurii acolo unde au distrus cu puncte de lucru sau valea din tara. posibil ca vedetele sa nu se mai bucure de aer curat, precum s-au sculat intr-un tarziu raresu, protevistii si alti superimbogatiti formatori de libertate dupa revolutie. petitia asta care-l vizeaza in mod exceptional pe primul ales este foarte necesara daca nu vrem sa devenim defrisati de tot ecosistemul preturilor de langa casa. sa zicem ca unii pleaca, ca altii se retrag unde e viata e mai sanatoasa si mai ieftina, poate vedetele vor invata sa cante bulgareste pe litoral, sa-mpace lumea imbulzita la biserici, sa numere cruci pe la 360grade….bai, fostul avocat al poporului aplecat asupra politicului si chestiilor oculte in acelasi timp, bine ca l-au destituit chiar mot sa fie! cred ca managementul unei tari si da, proiectul cu livezile, intoarcerea pensionarilor, banii acestora care pot creea atatea locuri de munca si subscrierea pentru autostrada facuta cu bani intr-adevar munciti tin de luciditatea oamenilor carora le pasa de constiinta continuitatii lor de mare grup asa cum ar concepe orice program inteligent de educatie prin asociere si buna convietuire, intelegere a oamenilor chiar si in conditii de stagnare, blocare, degradare, involutie intelectuala.

  • Aoleu data fraza…. O sa intri in Cartea recordurilor pentru cea mai lingă frază scrisă vreodată…:)

  • Pai asta e frază, ghicitoareo? Asta e adunătura de cuvinte scrise fara căpătâi de o idioara care n-are mai mult de doua clase ca trenu’.

   • ceauseasco, nu te-a inhatat scaraotchi inca? Tot analfabeta la IQ ai ramas, biata de tine. In loc sa vezi fondul problemei, te legi de forma aiurea-n tramvaiu’ tau din mocirla.

  • Draga Mariana. Merit un merit pentru rabdarea (magarului) pe care am avut-o cand ti-am citit „opera”. Tu mai ai rabdare sa ti-o citesti? Hai, te rog, si spune-mi daca rosesti. Daca da, mai este o speranta!!!.

 18. Io nu-l mai citesc de mult pe omul ăsta . Doar în diagonală . Şi pare că’i dus deja . Mă rog . Nu mai vorbesc … la nivelul lui de deontolog ce se ţine , să scrii ”va şti” în halul ăla , spune totul . Dă’l în durerea lui .

  Totuşi , ţin neapărat să răspund prietenilor mei dragi .

  ”Stan Elena stellla • 3 ore în urmă

  steluto, indiferent de situatie , steaua ta a cam apus trebuie sa te resemnezi si sa accepti realitatea….”

  Aşa e fato , draga mea
  M-am resemnat …Să zic aşa .
  Căci eu spre osebir’ de tine ,
  Mai şi gândesc ; ş’ascult de mine .

  Tu zici : hei , steaua ţi-a apus .
  Eu spun : doar strălucesc mai sus !
  … Şi-atunci , cu ce sunt eu de vină
  Că tu … n-ajungi , să iei … LUMINĂ !

  M-am resemnat deci , şi nu-mi pasă .
  Că-n ”noaptea minţii” te-am aflat !
  Mă doare doar să văd că-n plasă
  Tu ca o … proastă … ai picat !

  Şi tu , şi ceilalţi … ca tine
  -Loviţi şi ei de noaptea aceea
  Îl ridicaţi sus de pe … vine ,
  Da’ de v’o duce-n …Galileea !

  De-atâta tot pupat în kiur …
  Veni-va doar şi ziua-n care ,
  Acest morar lins pri’mprejur
  S’o crede sfântul cel mai mare !

  • Va sti a fost scris corect si sa stii ca cititul in diagonal poate afecta IQ.

  • Tu nu esti Stellla cum pretinzi, ai falus ,travestitule. De prin gunoaie si closete Apar si rame sa se spele, Si ling cu har si mare sete Tot ce insemna grad cu stele.

  • Iar esti prezent ? se vede treaba ca Radu Moraru deranjeaza foarte tare structurile , va este frica ? sa va fereasca Dumnezeu SFANTUL de explozia mamaligii ca de data asta nu ne vom mai lasa manipulati de SECURITATE am invatat lectia , JOS CFU TICALOSII , HAITA DE HOTI SI MANIPULATORII. DATI SHARE LA CAT MAI MULTI

  • Oda Travestitului

   Atata munca si cat patos
   Tu ai in strofele murdare,
   Esti un meschin si schizofrenic
   Ce suge falusuri barbare..
   Te dai poet de CUR-te
   Si nici macar nu ai curaj
   Sa faci un porc sa te asculte
   El fiind cu tine-n anturaj
   O bard din pivnite ascunse
   Sant bucuros ca tu bocesti,
   Pe buci de sefi cu tone de osanza
   Ce tu cu drag le lustruiesti.
   Postac tradator ce esti mars de aici .

  • postac,postac,postac Ha Haaaaa ,santeti cam speriati,rusine sa va fie porcilor.

 19. Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga in traista! Un proverb romanesc 100% adevarat! Daca nu actionezi, nu stii daca reusesti sau nu, cautam colaboratori interesati pentru un proiect unic, serios si de viitor cu program part-time sau full-time, oferim contract legal, platile fiind sub forma unor comisioane si un curs format din 12 lectii, nu e nevoie de experienta, doar rabdare si seriozitate! Pentru mai multe detalii trimite textul PROIECT la adresa de e-mail paul_kometh@yahoo.com

 20. Ticalosul de Ponta pasuieste pe toti marii datornici care cotizeaza la pusculita PSD ori toti nemernicii atat din PSD cat si aliatii care sunt in consiliile de administratie care la fel cotizeaza pentru cei apropiati puterii!

Comments are closed.