liviu-dragnea

Revolutia din 2017 este in desfasurare ! Inca nu a fost confiscata dar nici nu a cistigat mare lucru !

Ultimii 2 ani am avut parte de dictatura militara a lui Coldea, cu un Iohannis prizonier ! Dar nici macar sub militarii lui Coldea, Romania nu a obtinut mare lucru ! Citeva arestari si condamnari selective, nicio confiscare de avere, nicio crestere a calitatii vietii, niciun adevar dus pina la capat, niciun pic de dreptate, doar sperante desarte !

Presedintele Iohannis, sub atenta „supraveghere” a lui Coldea, a reusit sa distruga orice speranta, a tinut votantii acasa si nu a construit nicio bruma de forta politica de dreapta !

Asa au reusit Dragnea & Tariceanu sa smulga un nesperat scor electoral, aproape 50% ! Dupa ce reusisera sa o impuna pe Firea la Capitala cu un scor monstruos ! Fiindca Iohannis a bilbiit candidatii PNL pina la exasperare iar Coldea l-a lucrat pe Ludovic Orban prin Kovesi ! E adevarat, Orban nu era vreun sfint dar macar era nesecurist si fara „scheleti” prin dulap ! 

In sfirsit, asta e, Dragnea pune mina pe Romania pe 11 Decembrie 2016 ! Ce urmeaza ?! In loc sa profite si sa devina un erou al Romaniei, chiar daca urma sa intre in puscarie, Dragnea si gashca lui pun la cale cel mai mare jaf organizat din Romania !

Imbata opinia publica si propriul electorat cu citeva masuri bune si multe altele extrem de populiste, se intilneste cu Trump ca sa isi coafeze imaginea de mare „jucator” international dar, in acelasi timp, pune la cale o schema de JAF NATIONAL mai mare decit FNI, Caritas, Bancorex, Petrom si KazMunai Gaz la un loc !

Pe 25 Ianuarie 2017 Dragnea si Grindeanu dau Ordonanta 9 care suspenda, timp de 1 ani, orice regula financiara din Statul Roman ! Practic, toti cei 500 de Primari PSD din gashca lui Dragnea (deci doar vreo 25%), vor putea cheltui in 2017 oriciti bani, mult peste bugetele lor ! La fel si Presedintii de CJ, vreo 15 la numar !

Concret, toti acesti membrii ai gastii lui Dragnea pot cere direct doamnei ministru Sevil, in 2017, oriciti bani  ! Sevil Saideh primeste pe mina peste 6 miliarde de euro si poate imparti acesti bani, „CUI TREBUIE !”, fara semnatura Ministrului de Finante, fara semnatura Premierului, fara aprobare de la Guvern sau Parlament !

Cel mai bun exemplu este primarul Sectorului 3, Robert Negoita ! La 3 zile dupa ce Ordonanta 9 a intrat in vigoare, pe 28 Ianuarie 2017 Negoita lanseaza o Licitatie publica cu DEDICATIE pentru firma Lavitex, in valoare de 200.000.000 de euro, pentru mobilier stradal pentru parcuri ! Bugetul Sectorului 3 este de 300 de milioane de euro ! Negoita avea nevoie insa, ca toti cei din gashca de 500 a lui Dragnea, de OUG 13, data pe 31 Ianuarie 2017 ! Ca sa nu intre nimeni la puscarie sau, daca intra, sa ia maxim 3 ani (adica fizic, vreo 14 luni de pirnaie) !!!

Ca sa va faceti o idee, municipiul Satu Mare, comparabil ca marime cu Sectorul 3, a organizat o licitatie pentru mobilier stradal pentru parcuri de 200.000 de euro, adica de 1.000 de ori mai putin ! In conditiile in care Sectorul 3 e plin de parcuri si mobilier stradal iar Satu Mare e aproape lipsit !

Speriat de dezvaluirile din emisiunile NASUL TV Special si de numarul impresionant de romani care au iesit in STRADA, Negoita a anulat Licitatia motivind erori in Caietul de Sarcini ! DNA ar trebui sa descinda de urgenta la Sectorul 3 si sa ii aresteze pe toti cei care au fost implicati in aceasta licitatie trucata ! Datorita NASUL TV si apoi Realitatea si Hotnews, Romania a evitat un TUN de 200 de MILIOANE de EURO !

Si cine stie cite asemenea TUNURI sint sau erau pregatite ! Din estimarile mele, Dragnea si gashca erau pregatiti, ca prin cele doua Ordonante, OUG 9 si OUG 13, sa devalizeze Romania de vreo 4-5 MILIARDE de EURO !!! Pe ce ma bazez ?! 

Pai daca doar un Primar din cei 500, e drept, finul lui Primareasa Firea, pregatea un tun de 200 de milioane de euro, ma gindesc ca restul de 499 de Primari si CJei o puneau macar de 8 milioane de euro, in medie !!!

Daca trece OUG 13, toti astia vor face citeva luni de puscarie sau nu vor face deloc daca vor demonstra ca a fost o biata „neglijenta” in serviciu !

Poate intelegeti acum de ce i-am speriat pe toti politrucii si securistoizii sa-si ia labele de pe STRADA ! Sa nu confiste nimeni STRADA ! Romania mai are o singura sansa ! A treia Cale ! Asa cum spunea Corneliu Coposu : ” Pina cind Romania nu va fi condusa de un om cu frica de Dumnezeu, tarii mele nu ii va fi bine ! „

E timpul sa il cautam pe acel OM ! E timpul sa ii cautam pe acei OAMENI ! Sint absolut sigur ca STRADA ARE SOLUTIA ! NASUL TV e gata sa o sustina !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru