Asa cum spuneam si in Editia Speciala de Duminica, 11 IUNIE, O EMISIUNE DE NERATAT ! (o veti avea pe Site-ul NASUL.TV, incepind de luni 12 iunie, ora 12), Dumnezeu a deschis o fereastra istorica uriasa pentru Romania, la aproape 100 de ani de la Marea Unire !

Intre Iohannis si Trump s-a intimplat IMPOSIBILUL ! Cine ar fi crezut in urma cu citeva zile ?! Daca Iohannis isi va tine Cuvintul in fata Administratiei Crestine de la Washington, Romania Crestina este Salvata ! Iar Romania Mare devine o Realitate !

DJ Trump, asa cum l-am botezat pe acest „apostol” al valorilor crestine americane, si-a propus sa darime Uniunea Europeana Neomarxista si sa recladeasca Europa Crestina, aceea Europa care i-a dat pe emigrantii Crestini care au construit cea mai solida Putere a Lumii, cea mai functionala Democratie a Lumii !

DJ Trump a pornit acest asalt punind deja doi piloni grei : Polonia si Romania ! 

Cind „actorasul” Ronald Reagan a declarat ca vrea sa ajunga Presedinte al USA ca sa darime Comunismul si sa se termine cu persecutia Crestinilor, o lume intreaga a ris de el ! 

Cind „afemeiatul” DJ Trump a declarat ca va ajunge Presedinte si va face America sa fie Mareata din nou, o lume intreaga a ris ! E adevarat, Trump, un mare admirator al lui Reagan, a fost mai viclean !

DJ Trump nu le-a spus globalistilor atei, neomarxistilor sireti si anti-crestinilor ca sintagma „We, The People” se va transforma in „We, The Christians” si ca Administratia Trump va avea ca motto final „Let’s Make The World Great Again!”

Si uite cum Dumnezeu chiar are umor ! Un „actoras” si un „afemeiat” au schimbat Lumea ! Iar unui „profesoras”, recte Iohannis, America ii incredinteaza un rol istoric, fara precedent in istoria relatiilor SUA-Romania !

Iar mie, un amarit baiat de cartier, ajuns „ziarastus” pe Dimbovita, mi-a revenit sarcina sa va vorbesc luni de zile despre Trump ! Acum 1 an, daca imi spunea cineva, rideam cu gura pina la urechi ! Dar uite ca am pariat pe Trump si a iesit ! V-am spus ca Dumnezeu are umor, maxim !

In sfirsit, asa cum am scris in Ianuarie 2017, dupa ce m-am intors de la Inaugurarea Presedintelui Trump, mai aveam un vis ! Stiam ca Trump va face Presedintelui Romaniei si Romaniei O OFERTA DE NEREFUZAT, exact ca in Filmul NASUL, dar visul meu era ca si ROMANIA SA FIE DE ACORD ! Sa nu ne dam cu tesla in zona aia ! Sa nu fim din nou curve !

Recunosc insa, abia acum m-am prins de Planul Secret al Administratiei Crestine Trump-Pence ! Abia acum am inteles de ce atita ura si incercari de lichidare a lui Trump in America sau a Televiziunii Libere in Romania ! Cuvintul si Calea Adevarului sint cele mai teribile dar pasnice arme de distrugere in masa a anti-Crestinilor ! Iar Iubirea Crestina este Lovitura Finala !

Anti-Crestinii nu se vor opri, dar nici NOI ! Insa e timpul sa va treziti ! Acesta este al 3-lea Razboi Mondial ! A inceput !

Ceea ce s-a intimplat saptamina trecuta, cind s-a incercat eliminarea mea de la NASUL TV, confiscarea actiunilor mele si a Televiziunii Libere, a fost un semnal si pentru mine dar si pentru toti Crestinii. Treziti-va si aparati Televiziunea Libera ! Nu trebuie sa mergeti pe Front, ci sa donati 10 lei sau sa cumparati actiuni, fiecare dupa cum poate !

Abia acum inteleg de ce NASUL TV a rezistat, ca o minune, de peste 5 ani ! In aceste momente istorice, e nevoie mai mult decit oricind, de Televiziunea Libera ! Haideti sa facem din nou, Romania Mare ! Noi Crestinii !

Stiu ca multi vor ride de noi dar asa au ris si de Reagan, si de Trump ! Eu chiar ma mindresc ca de NASUL au ris de mai multe ori : si in 2004, si in 2007, si in 2009, si in 2012, si in 2014, si in 2016 cind am prezis victoria lui Trump, in Septembrie! 

Vorba aia veche romaneasca, „Cine ride la urma, ride mai bine!” Haideti sa ridem impreuna pina la Sfirsitul Lumii ! NOI, CRESTINII !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru

P.S.

Iti multumesc Mihai Neamtu. Au ris de noi doi aproape toti, in Octombrie 2016 ! Bravo! Ai scris cea mai buna carte despre Fenomenul Trump ! Atunci cind va fi tradusa in engleza va deveni Best Seller mondial ! Iar impreuna am alcatuit cea mai buna echipa invingatoare !

P.P.S.

Felicitari celui sau celor care au avut ideea ca Trump sa primeasca o copie dupa Sabia lui Stefan Cel Mare ! Explicatiile le gasiti in fabuloasa emisiune NASUL din 11 Iunie 2017. O gasiti pe Site si pe Youtube.

Pe noi ne gasiti la [email protected] sau la telefon 0723.342.104 unde puteti trimite un sms si va sunam inapoi. Deasemenea, daca doriti sa faceti o Donatie sau sa cumparati Actiunea Trump-Nasul de 200 de dolari, aveti PAYPAL sau conturile mamei mele, la Garanti Bank, inclusiv Swift.