ponta-iohannis-sova- autostrada sibiu orastie-inaugurare

Unul dintre vicepreședinții PNL solicită conducerii partidului să facă demersurile necesare pentru a solicita înființarea unei comisii parlamentare care să ancheteze neregulile constatate la realizarea autostrăzii Sibiu-Orăștie, informează stiripesurse.ro

Abuzurile Guvernului Ponta și incapacitatea acestuia de a gestiona marile investiții mult trâmbițate duc la greșeli enorme care costă România milioane de euro. Riscul iminent este să pierdem și finanțări europene de miliarde de euro atât de necesare pentru infrastructură. Nu este posibil ca prim-ministrul Ponta să ordone anul trecut inaugurarea tronsonului Sibiu-Orăștie din rațiuni electorale, fiind atunci „prezidențiabilul PSD”, iar CNADNR-ul să-i facă pe plac și să constatăm astăzi, la un an distanță, că una dintre puținele autostrăzi pe care le avem trebuie demolată” arată Mircea Dolha, într-un comunicat de presă.

Totodată, deputatul PNL susține că ”Guvernul Ponta lucrează în detrimentul respectării legii, derulării lucrărilor și în special a calității acestora, nefăcându-și datoria de a verifica constructorul, dar cu „nota de plată” achitată din buzunarul românilor. De altfel, asistăm la un alt record negativ pentru România, marca Ponta: în 2015 Guvernul PSD a închis mai mulți kilometri de autostradă decât a construit. Țara noastră a devenit, astfel, singura țară din Europa cu un bilanț negativ la capitolul ”autostrăzi”. Ba mai mult, ne trezim că vom plăti bani mulți chiar și pentru autostrăzi  nerealizate nici măcar pe hârtie, dacă se adeverește ce scrie în presă, și anume că România va fi dată în judecată pentru anularea licitației pentru autostrada Comarnic – Brasov. Este o situație gravă, provocată de un Guvern ce se dovedește dezastruos și cred că este imperios necesar ca Parlamentul să intervină imediat în a verifica aceste aspecte”.

1 COMENTARIU

  1. Din pacate PNL nu poate darama singur guvernul mitomanului comunist plagiator hot si evazionist Poanta…

Comentariile sunt închise.