romani de pretutindeniMai multe organizații anunță sâmbătă un miting la care participă Diaspora. Acțiunea va avea loc în Piata Universitatii, la ora 16.00. Principalul motiv al manifestației ar fi votul prin corespondență, dar unii dintre potențialii participanți anunță și alte revendicări, printre care demisia premierului Victor Ponta.

Mitingul are loc la 9 luni de la instalarea la Palatul Cotroceni a lui Klaus Iohannis.

Mai multe informații circulă pe facebook în ultimele zile, dar acestea nu pot fi confirmate din alte surse. Doar ieri, intr-o singura zi, 4000 de masini ale celor din Diaspora (minim 9000 persoane) s-au inregistrat la intrare in vama, presupunându-se ca oamenii au venit special pentru evenimentul din 22 August, anunță Marius George pe Facebook.

sursa: flux24.ro

 

 

7 COMENTARII

  1. Sunt de acord cu initiativa, au constrans milioane de romani sa plece in cautare de un trai decent acesti nemernici, nenorociti de politicieni. Daca nu distrugeau industria ,faceau legi bune si corecte ,nu jefuiau tot,noi cei plecati ne-am fi intors de mult in Romania.

  2. Maine e sansa noastra, nu mai dati inapoi indiferent de situatie! Daca intram in hora trebuie sa jucam!

    • Ai punctat bine dragă. Ghinionul nostru e că renunțăm repede. Ne resemnăm și ne cufundăm în timp record în rutină. În felu ăsta, orice protesc e degeaba. Deci, ce-o să faceți azi? Dar mai ales mâine??

Comments are closed.