victor ponta

După ce moțiunea PNL a picat, iar Victor Ponta a rămas premier, cursul valutar a explodat. Banca Naţională a României (BNR) a anunţat un curs de referinţă de 4,4696 lei/euro, 4,2773 lei/franc elveţian şi 4,002 lei/dolar.

Euro e la cea mai mare cotație din acest an, notează stiripesurse.ro

4 COMENTARII

 1. Dreptate si Adevar !Rog pe cei de la Nasul sa nu mai strecoare asemenea articole.E pacat sa va manjiti propria lucrare ,care este una pozitiva in aprecierea mea.Dar nu merita sa insertati asemenea articole.Presupun ca nu aveti nevoie de oligofreni langa voi ci de oameni cat de cat scoliti !

 2. JOS PONTA!!
  Jos PSD! Jos USL! Jos Tariceanu!
  Cresterile economice sint doar pe hirtiile voastre, nu in buzunarul omului de rind, al … „golanilor” – noi, „golanii” batuti de minerii lui Iliescu acum 25 de ani si „golanii” dispretuiti acum de un … anume Ioan Rus (ajuns pe un anumit post in guvern printr-un simplu joc de imprejurari, ca si V V Ponta … ) …
  De la acesti „golani” VA luati voi toti banii din care va cumparati case, masini, haine de firma pt voi, pt copiii si nevestele voastre si amantele voastre si amantii amantelor etc, banii din care va tot UMFLAti orgoliile nemasurate si lacomia de nestavilit.
  Cind o sa va fie de ajuns, DOMNILOR guvernanti?! Cind o sa va vedeti asa cum sinteti: lacomi-mincinosi-infractori, mici, incapabili, josnici … ??? Cind o sa va priviti in adincul sufletelor voastre?! Daca mai aveti asa ceva, pe linga toate cite vi le-ati cumparat, pe linga toate conturile si banii pe care vi Ie-ati pus deoparte …

 3. …..pina la toamana o sa ajunga la 5 lei cu acest excrement mafiot comunist…

  Jos magarule! Jos impostorule! Tu nu esti bun nici de administrator de scara de bloc!; ca ai ciordi de la pensionari tot ce ti-ar cadea la mina mother fucker!

 4. agariciului i-a revenit zambetul si inima la loc ,iar noua spaima si neîncrederea de ce se v-a intampla cu tara si ce prapastii ne mai asteapta !…una deja este pregatita ,tavalugul a luat-o la vale ….creste euro se scumpesc gazele ,mâncarea de asemenea …sa tot gândim la bunastarea alesilor nostrii ca tot vine vacanta si cine stie pe unde-si mai plimba amantele ca de neveste sau sau c-am saturat ,nu mai sunt la moda !

Comentariile sunt închise.