Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nu va participa la Consiliul European de la Bruxelles din 13-14 decembrie, precizand ca Presedintele Traian Basescu doreste sa reprezinte Romania, iar amandoi nu pot merge.

„Evident ca nu putem merge amandoi. Domnul Presedinte vrea sa mearga in continuare, eu merg la Bruxelles la reuniunea prim-ministrilor socialisti. Dar la Consiliu merge unul singur”, a afirmat Ponta, citat de Agerpres.

Dupa ce se intoarce de la Bruxelles, Prim-ministrul Ponta a precizat ca va discuta, alaturi de colegii din USL, programul de guvernare, portofoliile si lista ministrilor. „Dupa care eu ma intorc la USL si discutam programul de guvernare, portofoliile si lista ministrilor cu care mergem in Parlament”, a completat Ponta.

Intrebat daca Presedintele Basescu l-a sunat sa-l felicite pentru rezultatele de la alegeri, Victor Ponta a raspuns: „Nu, dar nici nu era cazul. Doar in America sunt oamenii politicosi”.

8 COMENTARII

 1. Inca o data electoratul(majoritatea)) s-a dovedit ca nu este pregatit politic sa inteleaga ce inseamna economia de piata,el este tributar fostului regim comunist si traieste cu ideea ca statul trebuie sa-si ajute cetatenii la nesfarsit!!!

  • O precizare… Statul chiar trebuie sa-si ajute cetatenii! Evident, asta nu inseamna sa-i transforme in pomanagii pe cei apti de munca. Sa nu confundam ajutorul, pe care orice stat civilizat, il acorda cetatenilor sai, in diverse probleme reale, cu practica bolsevica a “sclavizarii psihologice” a oamenilor din paturile slab pregatite, transformate de-a lungul timpului in masa de manevra, dependenta financiar de “stapan” si supusa orbeste ordinelor “de sus”. La aceste alegeri s-a exploatat excesiv aceasta “armata” de milogi creata in acest scop. Intre ajutor si pomana e o diferenta, chiar daca unii politicieni vor s-o elimine…

  • @ Mircea Dragos

   aveti dreptate. Cea mai mare probleme este aceea a abstentionsitilor – tineret, mediu privat, intelectuali. Spaima de responsabilitate la cei care ar trebui sa fie cei mai implicati si cei mai responsabili.

 2. pai ce sa faci tu cap de rabla acolo ?si asa esti ajuns prea sus ptr capacitatile tale.cit noroc crezi ca are un porc ca tine?

 3. In legatura cu situatia tarii,
  Europa (politic) este cu ochii pe ei .Sper sa intervina ,sa nu accepte asa ceva ,nu numai banii sint importanti care-i primim ci si ajutorul acordat ptr. pedepsirea celor care se fac de toate mizeriile care tin Romania jos!

Comments are closed.