Victor Ponta i-a cerut lui Traian Basescu mandatul pentru a reprezenta Romania la urmatorul Consiliu European insa Presedintele i-a spus ca va lua o decizie dupa negocierile prim-ministrului de la Bruxelles.
Ponta intrebat daca i-a cerut Presedintelui mandatul pentru a reprezenta Romania la Consiliul European,a raspuns afirmativ. “Da, în cadrul discuțiilor de astăzi, iar președintele a propus, și evident am acceptat, ca decizia și discuția finală să o avem după ce eu finalizez în data de 13 negocierile la Bruxelles în cadrul “Prietenilor coeziunii”, a spus Ponta.

Prim-ministrul se va intalni pe 13 noiembrie, la Bruxelles, cu prim-ministrii din statele UE membre ale grupului “Prietenii coeziunii”.

Discutia de miercuri dintre Victor Ponta si Traian Basescu care a avut loc la Cotroceni, a vizat negocierile din aceste zile cu delegația Fondului Monetar Internațional, nivelul absorbției fondurilor europene, Mecanismul de Cooperare și Verificare pe justiție (MCV) și “probleme generale” legate de bugetul pentru anul viitor, dar fără să fie abordată și problema reprezentării României la următorul Consiliu European, au declarat surse participante la discuție.

“Nu s-a discutat și despre nivelul la care România să fie reprezentată la următorul Consiliu European. Președintele și premierul vor avea o nouă discuție după ce șeful Guvernului se întoarce de la Bruxelles, în care se va discuta mult mai concret și despre bugetul multianual de la nivelul UE pentru perioada 2014-2020″, au afirmat “sursele”.

13 COMENTARII

 1. …si ce vrei sa spui acolo V.P. ???!!!
  Ca Romania va inflori ca un trandafir? 😉

  • Cu siguranta “Romania va inflori ca un trandafir” daca acesti tradatori de neam vor aranja cartile in asa fel incat sa alunecam din nou in sfera de influenta a rusilor.Cumva istoria se repeta…:( 🙁

 2. Ce sa cred ca PONTA a fost cuminte ca sa is atinga scopul.Basescu este destul de inteligent.

 3. Domnule Presedinte, daca vine iar Ponta sa ceara mandatul, trimiteti-l sa cerseasca la alta usa. Sa-si dea demisia. Romania n-are nevoie de un prim-ministru plagiator iresponsabil mitoman si milog pe deasupra!

  • (Ponta, la usa) Miiila si pomanaaaa… Fie-ti mila Boierule de-un biet plagiator mitoman si tradator, sa-ti traiasca familia, pupati-as talpile, daaa-mi si miiie un mandaaat pentru Consiliu’ sa mai fac o data tara de kko!
   (Base, trantind usa) Ce? Mars la munca, da-te dreaq!

 4. In genunchi si lingei pantofi PLAGIATORULE(HOT INTELECTUAL)<iesi afara j……. ordinara.

  • plagiatorul printre “Prietenii coeziunii” europene ?! Ha ! ha ! ha ! La talentele lui de dezbinator si de distrugator …

Comments are closed.