refugiati 1Un medic roman in Germania povesteste care este amosfera in aceasta tara dupa sosirea masiva a refugiatilor. El descrie mai multe atacuri ale imigrantilor la adresa germanilor si acuza presiunile pe care le fac politicienii pentru ca oamenii sa nu reactioneze.

„Este dovada clara a sfarsitului societatii democratice vest – europene”, scrie acest roman intr-o scrisoare publicata pe blogul lui Bogdan Calehari.

Mi-a scris, de curand, un prieten care locuieste in Germania. Mi-a schitat in graba, dar graitor, cateva imagini, de altfel cotidiene, ale unei societati civilizate aflate sub invazia “barbarilor”. Nu am sa-i dau numele! M-a rugat sa o fac, pentru ca a te teme de consecinte intr-o tara condusa de un Honecker in burqa, atunci cand spui ca “imparatul e gol”, este acum ceva normal. Il inteleg si, respectandu-i vointa, ii dau cuvantul:

Baiatul meu mi-a descris deja cum doua colege si prietenii lor au fost atacati aseara de un grup de barbari. Erau 4 sau 5. Baietii nu s-au aparat. S-au conformat astfel Codului penal german, care considera agresiune corporala grava chiar si o imbrancire usoara. Orice judecator german te va intreba: „de ce nu ai luat-o la fuga ?”. Cine nu fuge si lupta, este pedepsit! A fost cazul unui parinte, fost boxer, care si-a salvat fiica de 16 ani din atacul a trei barbari pe care i-a facut K.O in cateva secunde. Pentru a se crea un precedent, a fost judecat si condamnat in regim de urgenta: 7500 euro amenda (2500 pentru fiecare barbar) si plata cheltuielilor de spitalizare a celor trei!

In cazul povestit de baiatul meu, politia sosita repede la fata locului a recunoscut ca nu-i poate identifica pe barbarii atacatori, pentru ca „toti arata identic, au aceeasi varsta si nici unul nu are documente de identitate”. Frumos cadou, Frau Merkel!

Dupa cum cred ca ai aflat, Frau Merkel controleaza Facebook si a hotarat luarea de masuri impotriva celor care fac declaratii negative asupra hoardei. Nu se stie inca ce nivel trebuie sa aiba aceste afirmatii, dar avertismentul este clar: vor avea loc repercursiuni atat asupra autorului lor cat si a copiilor lui. RDG-ul, Goebbels si fosta agitatoare de partid Merkel, ne saluta…

Duminica, incaierarea intre 3 – 4 sute de azilanti. Albanezi contra pakistanezi si afgani. 8 politisti raniti, 24 de masini ale politiei incendiate, pagube de un sfert de milion de euro. Luni, acelasi spectacol in Giessen. In Bremen, o hoarda de 30 – 40 de “refugiati” au devastat un magazin de instrumente muzicale, au scos doua piane in strada si le-au dat foc. Raspunsul lor la politie : “Allah spune ca muzica vine de la diavol, este instrumentul infidelilor, deci tot ce are legatura cu muzica trebuie distrus.” Multi politisti isi dau demisia din politie. Mi-a spus nevasta-mea ca a venit o scrisoare din partea Camerei Medicilor. Ma anunta sa stau la dispozitia autoritatilor ca medic in rezerva. Parca am fi in razboi!

Articolul integral ăl puteți citi pe aktual24.ro

15 COMENTARII

 1. cateva gloante…niste deportari..si sa vezi ce se linistesc bararii…niste otrava park suna si mai bine.. putin prozac in mancare si se linistesc baietii

 2. Aceasta madam Merekel chiar este oarba,sau este timpita,nu vede ce fac iubitii ei invadatori ?. In loc sa-si apere concetatenii de agresivitatea acestor hoarde de nespalati si needucati,ea creaza legi care sa-i apere si sa condamne pe cei agresati.Este singura la butoane,nu mai sint si alti politicieni in Germania,care sa-i atraga atentia acestei doamne ca greseste profund?ea taie si spinzura,dupa bunul ei plac in tara? Ce fac ceilalti ,dorm in papuci?nu au un cuvint de spus? Haloo Germania,trezeste-te si da-i o lectie acestei doamne , poate se trezeste si ea din somn si isi da seama de erorile grave pe care le-a facut.Daca-i iubeste asa mult,sa-si puna valul pe cap si sa se converteasca la islam,nu o opreste nimenea.Dar sa nu oblige poporul german civilizat sa-i suporte pe acesti ticalosi pusi pe jafuri,crime si violuri , lenesi si nesimtiti.

  • “Aceasta madam Merekel chiar este oarba,sau este timpita…”
   NU! Ea este SIONISTA numai! asculta de comenzile “fratilor” ei de pe Wall Street, New York.

   • cum adica sionista, poti sa spui despre Merkel orice, numai faptul ca aparand musulmanii apara sionismul…asta arata ignoranta parca ai spune ca capitalistii sunt comunisti…

 3. Asa e in tot vestul,n-ai voie sa te aperi,eu va spun din proprie experienta ! M-am luat odata de un cioroi care facea o magarie ,iar el a facut cativa pasi cu agresivitate verbala si faciala catre mine.L-am avertizat sa nu vina mai aproape de un metru de mine,de fata cu martori ! N-a ascultat avertismentul si am fost nevoit sa-dau un pumn zdravan. A cazut ,s-a ridicat si-anceput sa strige “M-a lovit,m-a lovit,Politia,Politia !” Nu mai avea in nici un caz curajul sa se mai dea la mine,asa ca am plecat .Totusi ,cineva care ma cunostea m-a turnat la politistii care venisera la interventie. Ca sa n-o mai lungesc,a avut loc un proces unde m-am capatuit cu o luna cu suspendare si cu datoria de a despagubi “victima” cu 500 de euro ! Super !

  • daca ai fi citit atent articolul ai fi inteles ca cele 3 persoane neidentificate sunt altele decat cei 3 pe care parintele fost boxeur i-ar fi batut. tu n-ai citit articolul ca sa afli ce vrea sa spuna ci ca sa-i gasesti hibe sa-l poti nega

  • Ceea ce-mi da de gandit e ca le ia apararea in majoritate covarsitoare doar femeile.Probabil sunt multe care se vor violate si purtand burka…nu sunt misogin dar trebuie sa zic ca sunteti idioate amicelor

 4. Tineti minte vorbele lui Basescu. Mai bine xenofob decât prost. Ma intreb daca fiica vreunui “bashtan” autohton care iubeste azilantii o s-o pateasca, cum va reactiona?

  • ” Bashtanii ” au garzi de corp. Si, de unde-i asta ca daca fugi, scapi?! Infractorii care fug de sub escorta, scapa? Cand fugi si vin dupa tine trei handralai, scapi? Ce-i prostia asta demna de un copil de gradinita? Asa ca, ..voi tine minte cuvintele lui Basescu !

Comments are closed.