Presedintele Partidului Popular European (PPE), Wilfried Martens, a declarat in privinta alegerilor parlamentare din Romania :

„Doresc sa urez ARD si UDMR mult succes in vederea alegerilor parlamentare de duminica. Acestea sunt singurele oferte electorale care garanteaza Romaniei un rol central in proiectul european. Apartenenta la Uniunea Europeana a fost extrem de benefica pentru Romania si cetatenii ei. Este important ca aceste beneficii sa fie pastrate si amplificate. Insa, de-a lungul ultimelor luni, guvernarea scandaloasa a lui Victor Ponta a dus la marginalizarea rapida a tarii sale in Uniunea Europeana si chiar in propria sa familie politica, Partidul Socialistilor Europeni (PES), care a decis in septembrie sa anuleze congresul programat la Bucuresti. Ma tem ca daca Victor Ponta ramane la putere marginalizarea Romaniei se va accentua,” a afirmat presedintele PPE.

”Este de la sine inteles ca, dupa alegeri, presedintele Romaniei, Traian Basescu va face tot ce ii sta in putere pentru a asigura formarea unui guvern credibil si stabil, conform articolului 103 din Constitutia Romaniei,” a adaugat Martens.

PPE este cel mai mare si mai influent partid politic european de centru-dreapta, care include in momentul de fata 74 de partide din 40 de tari, presedintii Comisiei Europene si al Consiliului European, 15 sefi de state sau de guverne din Uniunea Europeana si 6 din afara UE, 13 membri ai Comisiei Europene si cel mai numeros Grup in Parlamentul European.

9 COMENTARII

 1. wm,vorbeste cum i se canta…
  noua ne zice ca e buni aia din ard(carora noi le zicem cozi de topor ca si alora din usl),si,
  cei din udmr(de le zicem coloana v).
  sa se afle si el,in treaba….
  crede wm,ca noi n-am inteles ca toti cei de mai sus alcatuiesc aceeasi mizerie…

 2. Multzumim Wilfried Martens,sper ca vocea dvs.sa fie auzita pretutindeni in Romania ….mai avem 2 zile care sunt decisive pentru viitorul ei.
  Succes si multa bafta!

 3. Din pacate, udemereul este o anexa „Iliesciana” a psd, inca din primele momente de dupa „lovilutia” din ’89. Acest „cal troian” a fost la guvernare tot timpul, asa cum a prevazut carpa KGB-ului-Ilici, constient ca fsn-pdsr-psd nu vor putea fi mereu la guvernare. Acest partid-anexa, a jucat rol de suveica in „sahul politic” din parlament. Disparitia udemereului din parlament ar fi permis functionarea cu mai putine sincope a legislativului prin taierea unor legaturi subterane cu oamenii „tatucului” KGB.

Comentariile sunt închise.