liviu stanInstigarea la ura si impartirea populatiei in doua tabere, nu de oponenti politici, nici de adversari, ci de dusmani politici, unde va duce? Basescu este doar un argument, in fata unui electorat desconsidereat, considerat prost, sau, cum spun ei, neinformat, nepregatit, scopul este cu totul altul.

Pentru a continua sa vanda ce a mai ramas din tara asta, pentru ca justitia sa fie ingenunchiata in fata infractorilor, Ponta si afaceristii, vor sa distruga mai intai notiunea de patriotism. Cristian Diaconescu, pe care multa lume il agrea, si poate l-ar fi dorit ca presedinte,se afiseaza acum cu unul din cei mai mari escroci din aceasta tara: vestitul detinator al marii escrocherii numita SAFI.

Elena Udrea, abuzeaza excesiv de relatia cu Basescu, intentionat sau nu, tarandu-l pe acesta, la sfarsit de mandat, in mizeria politicii lui Ponta. Clasa politica nu ne reprezinta pe noi, ci pe indivizi ca Voiculescu, Catarama, Nastase, si cam tot ce se cheama la noi afacerist de anvergura… Pentru Ponta , a fi patriot, inseamna a fi antibasist. Pentru el si ai lui, Romania este un teritoriu si nu o patrie.

Astia nu au nici patrie, nici Dumnezeu. Patria lor este puterea, Dumnezeul lor sunt banii. Unde doreste Ponta si pastorul Adventist de la Antena 3 sa impinga aceasta tara: La divizarea poporului si instaurarea urii, in asa fel, incat o invazie sa nu para un eveniment de nesuportat, incat lumea sa iasa pentru a-si apara tara; ura fata de vecin, fata de coleg, si de conational sa fie mai mare decat perceperea pericolului invaziei rusesti, unguresti sau a terorismului musulman.

Poate chiar la la salbaticii sangeroase ca in lumea musulmana, cu decapitari sau alte atrocitati. Acesta este telul PSD. Tinerea populatiei in saracie, adaparea boschetarilor cu cu “tarii” indoielnice si instigarea lar la a huidui din mijlocul multimilor. Halal !!!!!

Comentariile sunt închise.