Prințul William a povestit, în premieră, cum, la un moment dat, paparazzi au scuipat-o pe mama sa, prințesa Diana, doar pentru a-i poza reacția, scrie evz.ro

Al doilea în linia de succesiune pentru tronul britanic, prințul William a relatat, într-un documentar filmat, felul în care paparazzi au hărțuit-o pe mama sa, prințesa Diana, pentru a explica de ce îi antipatizează pe fotografii specializați în urmărirea vedetelor. „Oamenii ar fi oripilați dacă ar afla adevărul despre comportamentul acestor paparazzi”, a spus William, citat de presa britanică.

Considerată cea mai urmărită persoană din epoca modernă, Prințesa Diana și-a găsit sfârșitul într-un accident de circulație petrecut la Paris, în 1997, în timp ce mașina în care se afla alături de Dodi Al Fayed, era urmărită de zeci de paparazii.

„Dacă ești prințesă de Wales și ești mamă, nu cred că a fi urmărită de 30 de indivizi pe motociclete, care îți blochează drumul, care te scuipă ca să-ți vadă reacțiile, care te fac să plângi în public pentru o fotografie… nu cred că este un comportament potrivit”, a mai spus prințul. El spune că și-a văzut tot timpul mama hărțuită de paparazzi, în copilărie, iar ostilitatea sa față de media vine din aceste amintiri neplăcute.

 

Citiți mai mult pe evz.ro