PSDLa începutul anului, scriam (aici) că “PSD își ține contabilitatea de partid ca mafia. Adică ilegal”. Aveam și dovezi: un raport al Autorității Electorale Permanente (AEP) despre cum banii au circulat în stil mafiot la PSD Central în 2013.

AEP a și sancționat PSD cu o amendă penibilă, de maximum 25.000 de lei (sau așa cred eu, că AEP a aplicat maximul de amendă, pentru că AEP se poate să fi aplicat amenda minimă, de 5.000 de lei; în orice caz, AEP a refuzat să-mi comunice oficial cît a fost amenda).

Așa că m-am gîndit că, în anul următor, adică în 2014, PSD și-o fi pus contabilitatea la punct. Da’ de unde! Tot Autoritatea Electorală Permanentă arată, într-un alt raport, că și în 2014 PSD a strîns și cheltuit bani la fel de mafiot! De data asta, nu a fost vorba de PSD Central, ci de organizația PSD a Municipiului București. Iată un extras al raportului AEP mai jos (ca și în cazul PSD Central, a fost încălcată aceeași prevedere legală: “Partidele politice au obligația de a-și organiza contabilitate proprie, conform reglementărilor contabile în vigoare“).

psd-buc

De unde eu înțeleg că băieții ăștia de la PSD pur și simplu nu au leac: dacă nici măcar la partid nu se chinuie să încropească o banală contabilitate, de ochii AEP-ului, vă dați seama cum se fură la ei? Direct din ADN. Pînă-i ia DNA.

sursa: prisacariu.ro

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.