646x404Într-una din mănăstirile din nordul României se găsește, chiar la intrare, următorul afiș.

Ați citit? “Urîciune”, da? Să rețineți.

Lîngă afișul cu pricina, mai e unul, mai impozant.

cmn2

cmn3

Pe afișul ăla impozant nu se precizează dacă pot dona și “urîciunile înaintea Domnului Dumnezeu”, alea care își tund părul, și-l coafează și vopsesc, bașca se mai îmbracă și-n veșminte bărbătești. Dar îmi imaginez că pot dona, dacă vor să ajungă în rai după ce mor și nu mai contează că s-au tuns, coafat, vopsit și îmbrăcat cu pantaloni. Dar, presupun, asta nu le permite și intrarea în Catedrala Mîntuirii Neamului. Noroc că megacatedrala va fi gata prin 2017, așa au și “urîciunile” timp să-și lase părul să crească, să-și ia rochii pînă la pămînt și să nu se mai coafeze și vopsească. Amin!

sursa: prisacariu.ro

14 COMENTARII

 1. Rusine bisericii ortodoxe!!!! 100 de milioane de euro! a n-esima catedrala in Romania, si asta cea mai mare si fatarnica din toate, ironic enough se numeste “Mantuirea Neamului”!. cum a spus Papa Francesco “cat mi-as dori o biserica saraca si pentru saraci!”

 2. SA NE BAGAM PULA-N MANTUIREA VOASTRA ABJECTILOR !!!!

 3. numai aceste femei au contribuit?dc nu au luat bani doar de la acestea? ce scrie in biblie despre lacomie,minciuna,fatarnicie?

 4. Prostie nemarginita,si de o parte si de cealalta …Intr-o biserica ortodoxa, la fel ca si in oricare asezamant de sorginte crestina ,,nici o femeie nu intra imbracata necuviincios si nici barbatii in pantaloni scurti !!!Asa este in toata lumea crestina !!! Este o problema de BUN SIMT SI DE EDUCATIE

 5. Din dorinta de senzational, ziaristii sunt in stare de orice, inclusiv de marlanie, manipulare cu buna stiinta, nesimtire si minciuni. Acesta este un exemplu clar! Idiotii care se trezesc sa comenteze luand stirea de buna, nici macar ca vacile, ca si ele rumega dupa ce inghit pe nemestecate, ar trebui sa stie ca nu exista un astfel de mesaj dat de BOR. apoi cei care mergeti de exemplu in Occident in marile catedrale sau domuri apartinand Bisericii catolice, chiar muzee fiind intre timp, nu o sa intrati niciodata cu pantaloni scurti barbatii, sau fara fuste sau acioperita goliciunea femeilor/barbatilor. Vi se pun la dispozitie contra cost, daca vreti sa intrati, niste “baticuri” mari cu care sa va acoperiti partile neacoperite ale corpului. Inca o dovada ca nu sunteti decat niste oi fara creier si care nu judecati deloc.Va luati dupa orice ziarist care stie ca ratingul inseamna bani si pe care nu-l intereseaza nimic altceva decat acel rating…continutul stirii nu are nici-o importanta pentru el….e doar un vector de click’uri, distribuiri….si comentarii.Pentru oparitii care o sa sariti in sus de nervi…va spun doar ca nu ma intereseaza balariile voastre seculariste….Sa va lumineze Dumnezeu mintile!

  • stiti ca s-au inventat si pantalonii lungi, nu? sau inca sunteti la faza de pantaloni scurti???

 6. Catedrala bantuirii neamului.Pai cum sa intre intr-o catedrala a masoneriei, unde toate semnele sunt preluate din alta religie?!Mai bine le trimitem direct in hinduism ce ne mai invartim in jurul cozii cu atatea interziceri. Si asa femeia e discriminata. Eu personal nu intru niciodata acolo , unde exista targ de biserica( catedrala) din donatiile naivilor format din popor sarac.

 7. si totusi de ce preotii daca poarta fusta nu sunt uraciuni pentru ‘mniezau? sunt uraciuni doar pentru noi ce-i drept. :)) toate vesmintele preotesti sunt de fapt niste fuste :

  Anteriul (var. antereu) sau sutana sau reverenda sau caftanul: un veșmânt lung, ajustat pe corp, purtat pe dedesubt, dar fără nasturi în față, precum cel roman.

  Rasa: Veșmânt lung, larg purtat pe deasupra.

  Crucea pectorală: gen etnic manelist.

  Scufia sau fesul: un acoperământ pentru cap, cu marginile moi; poate fi conic (stil rusesc) [4] sau plat (stilul grecesc). În Biserica Ortodoxă Română, preoții poartă doar scufia.

  Anteriul sau dulama: Haină lungă, purtată pe dedesubt. Monahii îl poartă tot timpul.

  Rasa (sau giubeaua, cu un termen mai vechi): Haină lungă și largă, purtată pe deasupra (vezi mai sus). Monahii o poartă în timpul slujbelor bisericești.

  Stihar: este o haină lungă până la pământ, amintind de veșmântul purtat la Botez; pentru diaconi, stiharul este de regulă făcut dintr-un brocart bogat ornamentat [17].

 8. aiurea, astia ies din uraciune sau anatema pentru o suma decenta, platita la intrare unui suflet pur, cuvios.

 9. Pai eu sunt “cazuta sub anatema” de vreo 30 de ani, avand in vedere ca-mi fac cate doua permanente anual ! Nici nu mai zic de tuns, ca ne apuca toamna !
  Fundamentalismul jihad … aaa … musulmaniac… aaa… pardon, ortodox in actiune !

 10. Dar și de la femeile tunse scurt samd vin bani in taxe la stat care stat numit ponta dracul da bani la biserica plina de preoți lași și un conducător care mai degrabă e ca un politician decât un om în slujba comunității iar chestia ăsta cu parul si restul miroase al dracul a inceput de islamism așa ca lăsați o.jos ca măcăne mai slujbași. Ai bisericii sau ai cui …. cata nesimțire. …intradevat mare e gradina domnuluil

 11. Ce subiect ai gasit mai ingrijitorule de albine . Vino cu ceva mai palpabil ,vezi ce cruce este montata pe patriarhie ,insemnele ezoterice existente pe peretii biserici , daca este permis cu trafaletul in biserica Mantuirii Neamului

 12. fleacuri. cu manualul de creatie artistica in rucsac se poate intra?! :))) deci, mai actritelor care va vopsiti pe la nunti cautati/nasiti in alte paradisuri. chiar se organizeaza si ceva vesel in acest paradis?!

Comments are closed.