antrenorul-de-genii-prof-dr-florin-colceagProfesorul Florin Colceag este unul din cei mai apreciați oameni din educația românească. Este supranumit “antrenorul de genii”, datorită rezultatelor excepționale obținute, de elevii săi, de-a lungul timpului.
Invitat la Televiziunea Română, profesorul Colceag a avut o intervenție în care face afirmații ieșite din comun, după cum anunță Cuvântul Ortodox:
Eu mă întreb dacă accidentul pe care îl jelim cu toții a fost accident sau asasinat.Dacă mă uit în urmă, la ce s-a întâmplat în Ucraina și dacă mă uit în istorie, constat că jocurile politice internaționale nu ne-au fost favorabile. Și dacă vor să ne înfrângă, e suficient să creeze o mișcare explozivă, ca în Ucraina [Euromaidanul – n.r.] sau ca în Grecia, dupa care ne înfrâng financiar. Noi, neavând oameni extrem de inteligenți la butoane, detaliile de finețe pier…Vă dau un exemplu…”

Posibilitatea ca accidentul să fi fost premeditat nu este nouă, același lucru susținându-l și muzicianul Florin Chilian.

7 COMENTARII

  1. …nu incercati diversionistilor sa deschideti gura ca de aceia au plecat capetele luminate din tara si au ramas numai ciurucurile care ne conduc azi si uitati unde am ajuns !….asa ca pastrati tacere ca nu sunteti voi cei mai buni sa va dati cu parerea ….ganditi doar ca aveti unii din voi buzunarele doldora ca sa bagati raca ,sa invrajbiti si sa denigrati din prostie zic ca daca aveati un minim de inteligenta faceati diferanta intre un bolcas si acest eminent cap luminat !…..iar daca nu va abtineti sigur sunteti cei care nu suportati inteligenta si vreti printre voi si la conducerea tarii numai trogloditi usor de manevrat !

  2. @Redactia
    Multumesc pentru cenzura opiniilor mele… Sunteti niste veritabili cenzori cu apucaturi comuniste… Unde e libertatea de exprimare? Mi-ati cenzurat textul doar pentru ca am afirmat ca profesorul bate campii si pentru ca v-am acuzat ca promovati teoriile conspiratiiei fara pic de discernamant. Tot asa, tovarasi!

Comments are closed.