nostradamus-profetii

O profeție veche de 500 de ani s-a împlinit în urmă cu câteva zile. Conform acesteia, sfârșitul lumii este aproape. Se spune că celebrul Nostradamus este cel care a emis prognoza apocaliptică, chiar pe patul de moarte, scrie huff.ro

Profeția s-a împlinit – Ninsoarea aduce sfârșitul

Nostradamus ar fi spus că două zile consecutive de ninsoare în orașul Salento semnalează apropierea sfârșitului lumii.

„Salento e orașul palmierilor și al blândului vând de sud, nu al zăpezii. Două zile de ninsoare și două fulgerări pe cer mă vor anunța că sfârșitul lumii este aproape, dar deloc nu-mi pasă.”, suna profeția lui Nostradamus.

salento-winter

Pe cât de banală, pe atât de interesantă, prezicerea sa s-a adeverit în urmă cu câteva zile. Locuitorii orașului Salento au avut parte de două zile de ninsoare consecutive, care au transformat idilicul peisaj mediteranean într-un feeric decor hibernal.

Mai mult decât atât, icoana Fecioarei Maria din Macedonia a lăcrimat la numai câteva zile distanță de ninsorile din Salento. Potrivit tradiției, lacrimile Fecioarei anunță apropierea sfârșitului.

Deși astfel de zvonuri au împânzit Internetul în ultimii ani fără ca vreunul să se și adeverească, pasionații de scenarii apocaliptice vor continua să-și finiseze buncărele și să completeze stocul de provizii. Să sperăm că vom scăpa și de această dată.