04250c94ae6e22daa3b49b68043b5ac3_XLProfețiile bătrânei oarbe din Balcani, cunoscută sub numele de Baba Vanga, au traversat ultimul secol. Născută în 1911, la Strumița (azi în Macedonia – fosta republică iugoslavă), ea a trăit aproape toată viața în teritoriul de azi al Bulgariei. Dintre toate, profețiile pentru anul 2016 îngrozesc lumea – și mai ales pe europeni. 

Până înainte de moartea sa, în 1996, femeia – despre care unii spun că a orbit la 11 ani, în timpulunei furtuni, alții că s-a născut oarbă, dar cu darul clarviziunii, menit chiar de acela care, trecând întâmplător prin fața casei sale părintești, la ceasul nașterii ei, i-a recomandat moașei să o boteze „Vanghelia” (cea care aduce vești bune) – a făcut numeroase previziuni pentru toți anii care urmau trecerii ei în neființă, până la „Sfârșitul Lumii”, pe care îl fixează în anul 5079. Până atunci, însă, omenirea nu va trăi chiar… pe roze.

Ne interesează, acum, predicțiile ei pentru anul 2016, ce urmează a începe.

În 2014, Baba Vanga anunțase ruperea Crimeei de Ucraina și alipirea ei la Rusia, ca și începutul unor fricțiuni armate în partea de răsărit a Europei (ceea ce, din nefericire s-a întâmplat), iar pentru 2015 nu anunțase nimic notabil – deși în acest an aveau să se întâmple o mulțime de evenimente. Dacă însă analizăm o serie de previziuni ale sale pentru anii următori, inclusiv pentru 2016, vom constata că, de fapt, Baba Vanga luase în calcul și acest 2015, acum pe sfârșite, scrie antenasatelor.ro.

Cel mai important lucru pe care l-a prezis clarvăzătoarea pentru 2016 este… depopularea Europei.

Pare un non-sens, dacă ne gândim că în aceste momente asistăm, o dată cu valurile de refugiați care vin din Siria și Afganistan (mai ales), ca și din alte țări musulmane, la o mărire a populației continentului. Însă cei care au interpretat această predicție pentru anul 2016 au fost unanimi în a considera că prin „Europa”, Baba Vanga se referea de fapt la „europeni”, la popoarele Europei, care riscă să-și piardă identitatea (pe de o parte), dar și să-și micșoreze efectivele (pe de altă parte).

Care sunt motivele pentru care europenii nativi se vor împuțina?

Analiștii predicțiilor Babei Vanga văd aici câteva posibile cauze.

Una dintre ele ține de tendința tot mai vizibilă a europenilor de a aduce pe lume puțini copii (pe de o parte, pentru că creșterea nivelului de trai și de educație are, paradoxal, ca efect, un apetit mai scăzut de a trăi în familii numeroase; cuplurile își doresc azi unul, cel mult doi copii, dar există și mai multe persoane care aleg să trăiască celibatare).

O a doua cauză o reprezintă atacurile teroriste care se vor abate asupra Europei (cu zeci și sute de morți, de fiecare dată), care se vor îndesi. Tot în acest context, ar trebui incluse și decesele multora dintre aceia care vor fi trimiși să lupte în conflictele armate de pe tot globul, în care statele Europei vor alege să se implice.

În fine, o a treia cauză plauzibilă ar fi aceea că, din pricina nesiguranței în care vor trăi în propriile lor țări, sub valul de migranți musulmani, mulți europeni vor alege ei înșiși să emigreze către state mai sigure ale lumii.

Sigur, predicția legată de depopularea Europei în 2016 nu se referă la o micșorare rapidă a numărului de locuitori nativi ai continentului în acest an. 2016 este doar un început.

Legate, cumva, de această predicție, sunt și profețiile sale pentru anul 2025 – când Europa va fi pustiită -, pentru anul 2043 – când Baba Vanga prezice că în mai toate țările Europei musulmanii vor fi la putere, pentru anul 2066 – când Statele Unite vor ataca, cu o armă „climatică” (înghețarea instant a unui teritoriu), „Roma musulmană”.

În ce ne privește pe noi, românii, Baba Vanga are o predicție care a fost făcută cunoscută, conform dorinței ei, la 24 ianuarie 2005. Este vorba despre faptul că în România, atunci, avea să apară pe lume omul providențial, care are ca misiune salvarea țării, a continentului, poate și a lumii. Cine este acest om? Românii și lumea îl vor recunoaște la momentul potrivit. Deocamdată, spunea tot Baba Vanga, el va crește departe de baștina strămoșilor săi.

„În bucuria acestei lumi, în România va fi ACELA care a fost promis lumii. Întreaga lume se va bucura de nașterea lui. Dumnezeu îl va ocroti dintr-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii săi, până când va veni ceasul său. Putere de Sus el va avea! Pământul, Apa și Focul îl vor ajuta”, a spus Vanga despre un Mesia care va veni pe pământurile noastre. Dar tot ea ne descria astfel: „Românii sunt oameni speciali și, cu toate că Dumnezeu i-a ales pentru o nobilă misiune, din nefericire, mulți dintre ei nu mai cred și nu vor mai crede în valorile lor nationale”.

Cele mai importante din profetiile acesteia incepand de anul viitor pana in 3797

2016: Musulmanii vor invada Europa care va inceta sa mai existe asa cum e in momentul de fata. Campania de cucerire va dura ani de zile, timp in care va avea loc o mare migratie iar batranul continent va ramane pustiu.

2028: Oamenii vor ajunge pe Venus, in cautarea de noi surse de energie.

2033: Nivelul apei va creste iar calotele glaciare se vor topi (lucru care deja se intampla).

2043: Transformarea Europei in califat islamic va fi aproape completa. Capitala va fi la Roma. Economia va inflori sub noua oranduire musulmana.

2066: America va incerca sa recucereasca Roma si sa o redea crestinatatii.

2076: Comunismul se va intoarce in Europa, dar si in restul lumii.

2084: Natura va renaste (nu este prea clar ce anume vrea sa spuna aceasta profetie)
2100: Un soare artificial va lumina si partea intuecata a planetei (inca din 2008, savantii lucreaza la crearea unui soare artificial bazat pe fuziune nucleara)

2130: Cu ajutorul extraterestrilor, omenirea va putea sa traiasca in mediul acvatic.

2170: seceta globala majora.

2187: Eruptiile devastatoare a doi vulcani vor fi oprite.

2201: Temperaturile vor scadea dramatic

2262: Planetele isi vor modica usor orbitele Marte va fi amenintat de o cometa.

2354: Un accident produs la soarele artificial va genera si mai mult seceta.

2480: Doi sori artificial vor intra in coliziune iar Pamantul va ramane in intuneric.

3005: Un razboi pe Marte va schimba traiectoria planetei.

3010: O cometa va lovi Luna. Pamantul va fi inconjura de un inel de roci si cenusa.

3797: Pana atunci, tot ce exista pe Pamant va pieri. Totusi civilizatia umana va fi atat de avansata din punct de vedere tehnologic incat va putea sa-si ia catrafusele si sa se mute intr-un alt sistem stelar.