Luni 4 martie, ora 22.00, Nasul Tv si-a intrerupt emisia pentru 30 de minute in semn de protest la adresa cablistilor din Romania care incalca legea must-carry si nu difuzeaza in grila lor programul de televiziune Nasul Tv. Protestul fara precedent in istoria televiziunii din Romania vrea sa atraga atentia autoritatilor in legatura cu grava incalcare a dreptului la informare si a libertatii de exprimare.

Reamintim ca Nasul Tv a fost inclusa in lista televiziunilor declarate de CNA obligatoriu la retransmisie din data de 23 ianuarie 2013, cablistii fiind obligati sa preia postul Nasul Tv pana la data de 23 februarie 2013.

„Nasul Tv protesteaza impotriva cablistilor care de peste o saptamana incalca LEGEA in Romania neintroducand in grila programul nostru de televiziune care este GRATIS si OBLIGATORIU la difuzare!”
[jwplayer config=”600×394″ mediaid=”33255″]

23 COMENTARII

 1. Sper din inima se se rezolve odata aceasta disputa,care o vad fara sfarsit si rusinoasa in acelasi timp.Nasule sa fii iubit! Noi suntem mereu alaturi de tine! xxx

 2. Si eu am am inceput protestul anul trecut in vara , am trecut la alt cablist care avea introdus in grila Nasul tv , stiti cate programe maghiare are in Salaj RDS RCS ? are mai mult de 20 de programe , eu nu am nimic cu maghiarii chiar am vecini si prieteni si chiar membrii in familie .Dar cand tu cablist imi incalci niste drepturi mie cetatean al acestei TARI care se numeste ROMANIA , acest lucru este cam deranjant, cand tu cablist ai obligatia sa introduci un post TV romanesc si nu o faci , ce credeti ca ar face maghiarii daca ar fi in locul nostru ? faceti un exercitiu de imaginatie , ar migra in mase la alti cablisti deci ganditi-va bine………..

  • Si eu as migra la alt cablist, dar in Hunedoara este numai RDS-ul! Monopol, de aia isi fac de cap!

 3. scriu ca ma irita acest anton, vizionnez inregistrarea de aseara, pai ce zice acest om e praf, praf, vorbe goale, inn primul rand cu caciulitul el ce dracu a facut, ca ma scoate din sarite, a fost la pdl, s a caciulit la usl , a intrat in usl, altceva, ce sa mai faca romania, ca a facut destul, pai n a facut mai politicianule slab si mediocru, ca repeta ca un papagal, ca a facut romania destul samd. repet ce a facut, asta vara a accelerat coruptia si dictatura asta s a facut, acuma vii tu si te dai mare usl ist ca voi ati facut si ati dres, pe naiba, ca anul trecut ati inceput sa lipsiti din `parlament, v ati bazay pe niste miscari de strada care nu reprezinta un popor intreg, si ce i mai rau il mintiti da l mintiti la greu si gros cu antecendentele voastre de securisiti comunisti, talentul vostru de usl isiti este sa dati din barba si sa va rastiti scotand la iveala nimic constructiv si bun, doar INVIDIE, URA, PROSTIE, INGAMFARE SI AROGANTA, in frunte cu ponta antonescu, etc.
  Cum sa cred eu un politician si daca as vrea, din moment ce schimba partidul tradeaza alegatorii si se vaita, se vaita si da vin ape altii ca in curtea scolii si se da mare doct.
  Intradevar e plina padurea de uscaturi.
  Dar si pdl a carui votant aam fost ma enerveaza, sunt ca niste domnisori, usl ul latra in fiecare zi iar ei ca niste pisicute miauna cu prudenta.
  mai e o chestie, cum sa redevii credibil la masa electorala pdl cand de ex.basescu e atacat iar tu pdl ist cu functii de conducere taci malc? dimpotriva iti pui cenusa in cap, pai noi atunci cum sa ne revigoram incredera sii speranta? am ajuns sa am speranta in jurnalisti, in nasul, in turcescu si sa ma bucur ca exista ei macar ca nu ne pierdem in abisul mizerabil usl ist. respect nasule.

 4. Suntem alaturi de Nasul TV, mi se pare inadmisibil si mai corect FOARTE GRAV ce face aceasta retea de cablu RCS RDS, ne jecmaneste de bani intr-un mod mizerabil respectandu-si preferintele lor posturile TV FARA ACCEPTUL NOSTRU in schimbul banilor nostri platiti in fiecare luna Onest !

  Sper sa se faca auzite vocile noastre acolo unde trebuie sa fim RESPECTATI !

 5. NU MI SE PARE NORMAL CE FAC CABLISTII DE DRAGUL USL SABOTEAZA NASUL TV RUSINEEEE !!! MA ALATUR TUTUROR CELOR CARE CRED IN RADU MORARU .PUNCT .

 6. iar nu pot posta unde vreau de ex.la articolul cu catalin ivan –
  eu nu sunt de acord cu c ivan.
  minte intr o mizerie continua.
  in schengen nu intram si datorita tie mincinosule, probabil esti un parvenit care pupa de zor si zi de zi pantofii usl istilor.bleah.

 7. intr o lume aflata in davalmasie,Nasul tv,este singura televiziune care ne aminteste ca sunt romani ca spiritul romanesc este viu ,ca suntem viteji si in vremuri de bejenie avem eroi , nu cablisti vor intra in istorie,ci oameni care conduc aceasta televiziune, s a ne traitisi cu siguranta acolo sus cineva va iubeste si noi cei cu suflet de romani.

 8. Protestul meu a început din vara anului trecut, când am renunţat la cablu şi la motiv am trecut „refuzul de a introduce în grila de programe televiziunea gratuită Naşul TV”.
  Vă invit să faceţi acelaşi lucru!

  • Si eu am renuntat la Digi(RDS-RCS), tot pentru Nasul TV, anul trecut si m-am abonat la Dolce.

 9. eu vizionez nasul tv pe internet deoarece RCS RDS nu va transmite…motivele ei le stiu cel mai bine…dar nu mi se pare corect sa ma priveze pe mine de a urmarii nasul tv la televizor!!!!!!!!!!!!!!!

Comentariile sunt închise.