17 COMENTARII

 1. Pentru încăpățânarea cu care și-a făcut treaba, tot respectul! Un prim ministru kamikaze căruia istoria îi va recunoaște meritele. Bravo Emile!

 2. MULTUMIM. Ati demonstrat ca iubiti Romania. Stiu ca si dumneavoastra v-a fost greu nu numai noua, stiu ca v-ati luptat uneori cu morile de vant pentru binele nostru.
  Aveti tot RESPECTUL nostru.

 3. Primul premier fara dosar a fost inlocuit. Asa se intampla in RO…ce merge bine trebuie schimbat…Trist…

 4. Este cel mai responsabil prim-ministru pe care l-am avut, urmeaza sa vedem cum socialistii vor jubila si vor face tot posibilul sa arunce cu noroi peste tot ceea ce s-a facut bun in aceasta perioada. Trebuie doar sa mai auzim vaicarerile lui Tariceanu, Nastase, etc.

 5. SANATATE SI SPER SA VA REVEDEM BATAIOS SI CALM .MULTUMIM CHIAR DACA E GREU.SPER SA FITI UN SEF BUN LA PARTID SI SA IESITI INVINGATOR.FELICITARI PENTRU CURAJ

 6. Multumim domnule Emil Boc,ma inclin in fata unui astfel de om,Jos palaria domnule ministru!Multa sanatate dumneavoastra si intregii familii!

 7. L-au cam sifonat hienele dar este un om puternic,isi va reveni.Rolul lui ca om politic nu s-a terminat.Mai are multe de zis si facut.

 8. Multumim Emil Boc!

  N-ai avut o viata usoara dar stiu ca stii ca a meritat. Misiunea a fost indeplinita si acum poti pleca senin si mandru asa cum ai si facut-o.

 9. A fost si va ramane inscris in paginile istoriei RO.
  Felicitari Dle Boc pentru cariera politica!(de pana acum…)

 10. I-a scos peri albi guvernarea pe criza asta. Tot respectul pentru cel mai responasbil Premier din ultimii 22 de ani

Comentariile sunt închise.