Berceanu-ameninta-PD-L-Iasi-cu-sanctiuni-dureRadu Berceanu a declarat, miercuri, ca plecarea lui Mihai Stanisoara din PDL este benefica, astfel se mai „curata partidul de gunoaie”. „E foarte bine sa se mai curate de gunoaie orice partid”, a precizat Berceanu, intr-o interventie telefonica la Realitatea TV.

Democrat-liberalul Radu Berceanu a sugerat ca decizia lui Mihai Stanisoara de a parasi PDL-ul ar fi influentata de masonerie. „Sunt lideri importanti ai multor partide care sunt masoni, dar nu stiu daca toti sunt tradatori. Nu am o problema cu apartenenta la masonerie. Problema e cand masoneria decide ca ar fi bine sa faca intr-o directie si partidul in cealalta directie si nu stiu ce mai fac ei in momentul ala, care e prioritatea”, a precizat Berceanu.

„Plecarea lui Stanisoara are legatura cu prietenia veche care il leaga de Frunzaverde si de apartenenta celor doi la masonerie. Eu am pus problema la un moment dat in partid „asumati-va public asta cu masoneria, daca partidul va spune s-o luati la dreapta si Masoneria sa o luati la stanga, ce alegeti?”. Toata lumea stie ca politica a fost intodeauna in stransa legatura cu masoneria iar aia care sunt cu dubla comanda ar trebi sa-si asume dom’ne public chestiunea asta, sa aiba caracter”, a completat ulterior Radu Berceanu, contactat de Hotnews.

Pe langa Radu Berceanu, un alt lider PDL a avut o reactie dura la vestea plecarii lui Stanisoara la PNL, prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda declarand ca „este pur si simplu fara comentarii! Un om care a beneficiat din partea PDL de toate functiile posibile, inclusiv ministru, sef de comisie, lider de grup, are o asemenea atitudine! Nu se comenteaza, lumea analizeaza ce putea sa determine un om sa faca asemenea gest. Nu a avut niciodata nemultumiri pe care sa ni le transmita”.

6 COMENTARII

  1. PDL-ul incepe sa faca dezinsectia si se pare ca unora le cam pute DDT-ul. Nu-i nici o pierdere duca-se dupa ,,Placinta „cu,,Frunzeverde” Cale batuta le dorim si ,,Aviz amatorilor”, care mai sunteti cu belele mari, fugiti acuma pana nu intrati la apa de tot.

  2. Treaba nasoala este ca acest gen de gunoaie put ingrozitor a curvarasie politica si permanent plutesc in suspensie asezandu-se pentru scurt timp acolo unde mizeria este mai mare, fac schimb de enzime, bacterii si paduchi apoi se lanseaza spre alte gropi de gunoi unde, electori creduli, incearca sa le recupereze, sa le spele si sa le aseze in vitrine luminoase dar, nu pentru mult timp !…

  3. Deci cu plecarea lui Stanisoara s-a clarificat actiunea kgbista de destructurare totala a sistemului de partide din Romania, respectiv din posibilitatile pe care le enuntam acum cateva saptamani ca posibile in ceea ce priveste separarea bosului politic romanesc in doua cratite cu aceiasi zeama kgbist tradatoare una botezata de mine poate nu chiar atat de metaforic PCR1 cu nucleul de baza PSD si alta PCR2 de orientare kgbist securist-liberala, de dreapta kgbista , coagularea unei “adevarate drepte” asa cum spune mercenarul Sebi si nu stiu zau daca nu o spune de fapt la misto sau ca sa ma provoace pe mine sa spun eu ce nu are curaj dlui sa spuna.
    Spun ca s-a clarificat, in sensul ca s-a precizat ca in jurul PNL se va forma aceasta pseudodreapta liberala securista caci agentii de influenta conservele kgbiste din PDL parasesc corabia care nu se scufunda inca, dar mai fac astfel inca o gaura sub linia de plutire.
    Sa vad daca totusi PDL va rezista mai ales ca acum nu mai stiu deloc sigur care sunt conservele ramase si care se vor devoala cand le va sosi vremea . Dar voi face p lista pe care o s-o trimit pe o adresa de mail ca dupa ce se termina acest episod politic sa o prezint pentru a se vedea cat am nimerit-o .

Comentariile sunt închise.