Vicepresedintele PDL, senatorul Radu F. Alexandru, este convins ca USL nu va reusi sa obtina majoritatea parlamentara dupa alegerile din decembrie.

In aceste conditii, el se asteapta ca liderii PSD si PNL sa caute sa se apropie de PDL pentru un „program comun de guvernare”.

Gelu Visan (PDL): Parlamentarii PSD si PNL sunt nemultumiti de liderii lor, mi-au spus mie

„Din cifrele pe care le avem noi, marsul triumfal al USL spre izbanda din alegerile parlamentare s-a rupt. Se observa un trend descrescator al USL, indiferent cine face sondajele. Oamenii sunt deja in fata multor probe care le arata ca toate promisiunile au fost in van, nimic din ceea ce sperau sa se intample nu s-a intamplat si nu exista sanse sa se intample. Au promis marea cu sarea si nu au dat decat sarea, cu prisosinta.

USL va avea cu mult sub 50%, prin urmare problema aliatului in viitoarea coalitie de guvernare va fi una dificila. USL este un edificiu contra naturii, avand un singur liant, ura, astfel ca nu poate sa reziste.

In momentul in care se vor trezi in fata unui scor departe de a le asigura o majoritate parlamentara, astfel incat sa formeze Guvernul, atunci fiecare dintre cele doua partide va avea mari probleme. Partidele, si liderii acestora, se vor gandi care este drumul de urmat, in ce masura acceptarea unui program comun de guvernare cu Alianta Romania Dreapta poate sa fie solutia”, a declarat Radu F. Alexandru pentru Ziare.com.

Salutam implicarea activa a lui MRU in politica

Pe de alta parte, senatorul PDL isi manifesta satisfactia fata de alegerea lui Mihai Razvan Ungureanu ca presedinte al partidului Forta Civica, alaturi de care PDL va constitui Alianta Romania Dreapta.

„E un eveniment pe care trebuie sa-l salutam cu toata increderea si cu satisfactie. Increderea si satisfactia provin de la faptul ca oameni de factura lui MRU au ajuns intr-un moment in care au simtit ca trebuie sa se angajeze in viata politica romaneasca, sa aduca acel suflu nou, de profesionalism, competenta si moralitate, de care este atat de nevoie”, a spus Radu F. Alexandru.

Senatorul PDL nu s-a aratat deranjat ca alaturi de Mihai Razvan Ungureanu au venit si politicieni care au facut parte din PSD si PNL.

„Nu este de blamat daca au facut parte din PSD sau PNL, le face cinste ca au plecat. Ar fi o nedreptate sa spui ca toti oamenii din PSD sau PNL sunt nefrecventabili, sunt acolo si oameni de calitate”, a conchis Radu F. Alexandru.

5 COMENTARII

 1. Sunt debusolata total, politicienii migreaza de la un partid la altul ca pasarile migratoare !
  Mai potoloiti-va, fiti mai seriosi !
  Ma refer la intreaga clasa politica .

 2. alierea cu orcare dintre PSD=PNL ar fi sinucidere curata pentru PDL. PDL-ul ar face bine sa se curarate de uscaturi , nu sa-si mai alature altele.

 3. Domnule Alexandru, nu vedeti ca deja au inceput sa se alieze cu voi?
  Doar nu de pomana au inceput lichelele sa schimbe barca. Simt vantul schimbarii.
  Atentie pe cine primiti in ARD ca va ardeti cu propria flacara daca faceti loc lichelelor PSD-isto-PNL-iste.
  Inclin sa-i dau dreptate lui Neamtu cand vorbeste de peticele vechi la o haina noua.
  Va dau si dumneavoastra, partial, dreptate cand spuneti ca nu toti de acolo sunt nefrecventabili dar va intreb, de ce acesti oameni de bine nu s-au opus INAINTE de acest dezastru national in care ne-au bagat partidele lor ???
  Nu cumva sunt niste fripturisti de meserrie si de aceea incep sa aleaga din timp tabara invingatoare?
  Ca sa-i cred pe cuvant le-as spune urmatoarele:
  DA, VA PRIMIM, DAR FARA SA AVETI VREO FUNCTIE IMPORTANTA SAU VREUN LOC ELIGIBIL PE LISTELE URMATOARELOR ALEGERI.
  Ia vedeti cum vor reactiona cand vor auzi de asa ceva.
  Numai atunci veti vedea adevarata lor fatza !!!
  Presupun ca sunteti prea vechi in asta ca sa va dau eu sfaturi dar nu ne prostiti in fatza, ca voi veti pierde, nu ei, pentru ca ei, la o adica, vor schimba din nou barca.

 4. in urmatoarea perioada vom fi bombardati cu sondaje in care usl va fi umflat pt.a ne descuraja,pt. a nu merge la vot.Va dati seama ce mai ramane pt.usl daca scadem voturile fraudate,pe cei ce au votat pt. ulei si zahar si pe cei dezamagiti in ultimele luni de”activitatea” guvernului.DE la urmatoarele alegeri sper sa dispara frauda”mare”si „momeala”.

Comments are closed.