Radu Moraru a intrat în lupta pentru prezidențialele din 2019. Baftă, Nașule!

4
1185


Nici nu a trecut bine 1 Decembrie, că zvonul care circula pe axa binelui – Washington-Londra-Paris-Berlin-București -, potrivit căruia un mogul de presă vrea fotoliul de la Cotroceni, a devenit realitate!
Radu Moraru a intrat în lupta pentru prezidențialele din 2019! SECUNDA a exclamat: Baftă, Nașule!

Cunoscutul realizator și patron de televiziune – cunoscut drept “Nașul” – a confirmat, printr-un clip video, anunțul de pe site-ul televiziunii Nașul.tv.

Dar, mai întâi, iată ce a scris Radu Moraru pe site-ul televiziunii Nașul.tv – o declarație scurtă care l-a bucurat pe Trump, a bulversat-o pe May, l-a șocat pe Macron, a enervat-o la culme pe Merkel și l-a lăsat fără suflare pe Iohannis:

“La 100 de ani de Românie, in fata tuturor “patriotilor de mucava”, va anunt ca voi candida la Presedintia Romaniei!

Asa nu se mai poate! E timpul ca Romania sa fie condusa de un Crestin Roman, Patriot, Manager si Ziarist care stie toate Dosarele Mafiotilor care au prabusit Romania in ultimii 28 de ani!

Aveti de ales intre oamenii Sistemului si Radu Moraru!

Nihil Sine Deo! Nimic fara Dumnezeu!

Sa fiti iubiti! Radu Moraru”

Bursa zvonurilor a mai aflat că liderii de pe axa binelui au fost adânc mișcați, chiar dezorientați, de decizia lui Moraru de a fi președintele tuturor românilor.

Așa se face că președintele Trump era să-și rupă un picior, atunci când a aflat minunea:

“În sfârșit, o să am cu cine să fumez un trabuc”, a strigat Trump către twitter.

“Nu îmi era de ajuns Brexitul, mai vine și Moraru pe capul meu”, a vociferat perfid May.

Macron a icnit scurt: “Aoleu!”

Merkel a spart o vază primită cadou de la Putin. A urlat la șeful serviciului secret BND: “Cine? Moraru? Și de ce a trebuit să aflu de la SECUNDA? Cine m-a trădat?”


Legat de Ioahnnis, Bursa Zvonurilor a primit informația că, la aflarea știrii, președintele a rămas fără suflare și a fost dus de urgență la Spitalul Elias, unde a fost conectat la aparate alături de mai vechiul client al Crucii Roșii, nemuritorul Ion Iliescu.

4 COMENTARII

  1. Mult succes! Votez candidatul independent Radu Moraru pentru schimbarea in bine a poporului roman! Avem nevoie de un astfel de președinte crestin și patriot!
    Mult succes!

  2. Radu Moraru, cu toata pretuirea, va sfatuiesc sa ramaneti acolo unde va pricepeti, cat de cat. Ca realizator de emisiuni, pe diverse teme, ati avut oarece succes, dar ca manager de televiziune ati ajuns la o cota modesta. Un procent de 1-2% v-ar aduce intr-o fundatura profesionala si personale, care va va produce intristari, dezamagiri, chiar depresii. Mai bine insistati ca d-l Panican, prietenul dvs. o personalitate cu anvergura de Presedinte, sa-si asume aceasta povara. Domnia sa ar putea fi candidatul care sa rastoarne variantele sistemelor, sustinute de imeriul rus, respectiv de occident. Numai bine!

Comentariile sunt închise.