Iohannis-Ponta-confruntare-realitatea
Radu Moraru a dezvăluit, marți seara, la NAȘUL TV, motivul pentru care Rareş Bogdan a părut că-i este favorabil lui Klaus Iohannis în celebra confruntare cu Victor Ponta de la Realitatea TV, din timpul campaniei electorale.

Jurnalistul a amintit că în timpul campaniei electorale Maricel Păcurariu, patronul Realitatea Tv a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la numai patru ani de închisoare cu executare în dosarul Poşta Română, deşi prima instanţa îl condamnase iniţial la opt ani de închisoare cu executare pentru un prejudiciu de 4 milioane de euro adus statului român.

La o săptămână de la condamnarea definitivă a patronului Realitatea, postul de televiziune anunţa că organizează marea confruntare electorală, singura de până atunci din campanie. Cu câteva zile înainte de confruntarea aşteptată de toată lumea, Radu Moraru a suprins, într-un restaurant din Bucureşti, o întâlnire între actualul Preşedinte, Eduard Hellvig – viitorul şef al SRI, şi Rareş Bogdan la care s-a luat decizia participării lui Kaus Iohannis la emisiune.

Rareş Bogdan i-a mărturisit lui Radu Moraru că este presat de Cozmin Guşă să îl susţină pe Victor Ponta pentru funcţia de Preşedinte. Realizatorul Realităţii TV a luat decizia de a fi corect cu ambele părţi în timpul confruntării şi de a oferi şanse egale ambilor candidaţi după ce Radu Moraru l-a asigurat că va avea întotdeauna o uşă deschisă la NAŞUL TV dacă va fi eliminat de la televiziunea gestionată de Cozmin Guşă.