[jwplayer config=”600×394″ file=”https://www.nasul.tv:1001/wp-content/uploads/2012/04/Radu-Moraru-la-RTV1.m4v ” image=”https://www.nasul.tv/wp-content/uploads/2012/01/Radu-Moraru-la-RTV.jpg ” html_5=”https://www.nasul.tv:1001/wp-content/uploads/2012/04/Radu-Moraru-la-RTV1.m4v „]

8 COMENTARII

 1. Vazand clipul unde Radu Moraru era intre Dragoteasca si Bogdan Chireac, mi l-am inchipuit pe Isus Christos intre Ana si Caiafa.

 2. Cred ca am inteles totul de la afirmatia d-lui Chiliman ‘nu sint omul lui Crin Antonescu”! De aici …

 3. Nasule, ti-am savurat fiecare cuvant 🙂 .. felicitari!
  Abia astept sa te vad zilnic la emisiune, sa ma ti in suspans cu dezvaluirile tale.
  Pe curand si mult noroc! 🙂

 4. D-le Radu Moraru ,bine -ati -revenit printre noi si ptr. noi ! 🙂

  Da d-le Chilian,vb bine asa ar trebui sa fie un politician ,deci asteptam cat mai multi de genul ,si se doresc mai multe fapte decat vorbe.

 5. Un betiv striga:
  – Unde sunt?
  – Pe strada Unirii.
  – La dracu cu detaliile! In ce oras?

 6. Felicitari,pt d nul Chiliman,reglarea de conturi,excutia despre care vb d nul RADU MORARU,este cea mai proasta inspiratie pe care a avuto d nul Crin ANTONESCU.D NUl CHILIMAN este unul dintre cei mai de calitate politician roman.

 7. Este prima data cand il urmaresc cu atentie pe d-nul Chiliman. Felicitari pentru „coloana vertebrala” si mult spor in ceea ce faceti. As vrea sa vad mai multi politicieni ca dumneavoastra.
  Ce a vrut Crinuta si ce a obtinut sunt doua lucruri total diferite, ca de obicei. Nu are nici macar o amintire de gandire in perspectiva.

Comentariile sunt închise.