radu moraru

Da, e adevarat! Astazi i-am marturisit colegei mele, Cristina Pinzaru, seful editorial al NASUL TV, ca Proiectul meu pentru 2017 va fi sa conving 2% dintre cei care ne urmaresc sa doneze 10 lei pentru NASUL TV!

Daca nu voi reusi inseamna ca mi-am irosit 25 de ani din viata si cariera degeaba! Nu regret nimic! Toata viata mea a fost in slujba Romaniei si a acestui Neam! Iubesc Romania si Romanii si sint mindru ca nu mi-am facut de ris familia de patrioti din care m-am nascut! Romani Crestini.

Pina astazi, Dumnezeu a facut ca sa cistig toate bataliile in care m-am angajat. Din pacate, chiar daca eu personal am cistigat, Romania pierde de 26 de ani in continuu!

Dar cea mai grea lupta a vietii mele de pina acum o voi da in 2017! Totul sau Nimic!

Ori va conving sa donati 10 lei pentru NASUL TV, ori ma retrag din presa si emigrez! In ultimii 5 ani, de cind exista NASUL TV, aproximativ 1.000 de romani ne-au sprijinit! Foarte putini! E adevarat, nici eu nu am apasat „pedala” pe acceleratie! Dar in 2017 voi calca „pedala” la maxim, la „blana”!

Toti cei care ne urmariti de 5 ani, foarte multi, stiti deja diferenta dintre Televiziunea Libera NASUL TV si RESTUL! Nu e cazul sa va explic!

Cred ca e timpul ADEVARULUI! Va cer sa fiti foarte multi cu doar 10 lei! E un pret mic pentru o Televiziune Libera care a demonstrat, cu probe si sacrificii, ca lupta pentru o viata mai buna pentru Romani! Nu cred ca aveti nicio scuza ca sa va ascundeti in spatele lui „nu pot”! Nu vedeti ca „ceilalti” pot?! 

Eu sper ca macar 2% dintre cei care ne urmaresc vor intelege limpede ce le cer! Daca nici acesti 2% nu actioneaza atunci e ca un vot de blam: eu plec si nu ma mai intorc! Si stiti ca vorbesc foarte serios, sint radical in aceasta privinta! Asa cum am fost mereu, fara nici cel mai mic compromis! 

Nu accept sa fiu umilit in propria tara de catre cei carora m-am adresat in ultimii 25 de ani prin toate articolele si emisiunile mele! Am si eu mindria mea de minim 2%! Sper ca imi apreciati modestia!

Ce folos ca toti politrucii din Romania tremura cind le dam una in moalele capului! Ce folos ca sintem singura Televiziune care da fiori Sistemului Mafiot?! 

Important este sa fim validati si sprijiniti de catre minim 2% dintre cei care ne urmaresc! Daca nu se va intimpla, inseamna ca voi pierde prima batalie din viata mea! Asta e, mi-o asum si ma retrag in Strainatate, departe de cei pe care i-am slujit cu o credinta oarba!

Voi ramine insa cu o mica si frumoasa consolare: NIMENI nu ma va putea acuza ca nu am facut tot ce mi-a stat in putinta pentru Salvarea Romaniei! M-am batut cu toti mafiotii, cu tot Sistemul Mafiot…si am cistigat! 

Ramine de vazut daca voi cistiga si Pariul cu Romanii! Risc si pariez TOTUL pe anul 2017!

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru